Margot Robbie kruipt in de rol van Playmate in Hugh Hefner film

CREDITS: The Wolf of Wall Street

Als we de geruchten mogen geloven dan zal niemand minder dan ‘The Wolf of Wall Street’-ster Margot Robbie in de huid kruipen van een van de vrouwen van Hugh Hefner. Al eerder hoorden we dat Jared Leto de rol van Hugh op zich zal gaan nemen, wat na ons idee een hele strakke keuze is. Nu maar de fingers crossed houden en hopen dat Miss Robbie een van de Playmates gaat vertolken.

Margot Robbie als Playmate

De kans is groot dat Margot ‘Playmate van het jaar’ Kimberly Conrad zal gaan spelen in de film over de enige echte playboy ter wereld. De sexy actrice zou ook Hefner’s laatste vrouw, Crystal Harris, kunnen gaan vertolken, waar hij sinds 2012 mee getrouwd was.

Dat de Australische schone en Jared Leto een goede combi zijn, daar waren we natuurlijk al van op de hoogte. Tenminste als je Suicide Squad gezien hebt. En dat Hugh blij zou zijn met Margot Robbie in de desbetreffende rol, kunnen we ook wel zeker stellen. Hij heeft, volgens onze vriendelijke collega’s van FHM, Robbie meer dan eens proberen te strikken voor een cover shoot, maar ze bedankte steeds vriendelijk met: “Ik doe mijn ouders al genoeg aan.”

Het is daarom maar hopen dat ze deze rol wél aanneemt. En zo niet? Dan moeten we het doen met de onderstaande beelden…

https://youtu.be/PwQwap6A1BE

Oh shit..

Total
17
Share