Manify Tracks | New Releases – Week 8

Wat mij betreft de knaller van het moment: The Chainsmokers met Roses. Een trend die je vaak hoort en de komende tijd alleen maar meer: langzamere dance muziek. Dit nummer heeft dikke synths en een catchy lead zoals je gewend bent van dance. Maar op een lager tempo met zelfs wat hip hop invloeden. Top track!

Het Berlijnse Moderat, staat met stip in deze lijst. In april komt er een volledig nieuw album van deze electroformatie. Hun single Reminder is hier alvast een voorproefje van.  Ook deze week weer een New Wave rapper in de lijst. Deze keer komt de eer toe aan Bokoesam met zijn single Heleboel Money, van het gelijknamige album. De Australische multi-instrumentalist Harts komt met zijn verfrissende Red & Blue. Het werd tijd dat er ook wat Indie invloeden in deze lijst kwamen.

Afgelopen week al 3FM megahit: De Staat met Make the Call, Leave it All. Zoals we van De Staat gewend zijn: een opzwepende combinatie van electro en een goede dosis rock. Nog meer opzwepende elektronische in deze lijst vinden we bij Bakermat. zijn nieuwe single Games doet een beetje denken aan Lost Frequencies. Een sound die erg populair lijkt de zijn op dit moment.

Jack Garatt treedt in mei een aantal keer op in Nederland. Zijn muziek wordt steeds populairder, en ik weet wel waarom. Zijn nieuwe plaat Fire is wederom een knaller! Ook Pitbull, een man waar we alleen maar knallers van kennen komt met een nieuwe plaat: Bad Man. Echte commerciële popmuziek met wat Latijns-Amerikaanse invloeden en catchy vocals. Wel een lekkere gitaar solo trouwens. Als laatste staat Ali B in de lijst. Onze Ali gaat handig de samenwerking aan met de opkomende Boef en Sevn Alias in Een klein beetje Geluk. 

Total
0
Share