Netflix onthult officiele trailer en releasedatum van Lupin seizoen 2

CREDITS: Netflix - Lupin

Nog niet zó lang geleden kregen we de eerste beelden van Lupin seizoen 2 voorgeschoteld, nu gaan we over op het echt werk. Netflix heeft vol trots de officiële trailer én de releasedatum bekendgemaakt. We kunnen niet wachten tot …. om Omar Sy weer te zien schitteren als de charmante dief Assane Diop.

Lupin seizoen 2: officiële trailer en releasedatum

De Franse hitserie vertelt het verhaal van Assane Diop. Hij is geïnspireerd door de verhalen van Arsène Lupin (een gentleman-dief) en hij wil wraak op de rijke familie Pellegrini, omdat ze zijn vader hebben beschuldigd van een kostbare ketting. Uiteindelijk pleegt de vader van Assane zelfmoord. De dief wil niets liever dan zoete wraak.

Releasedatum en trailer Lupin seizoen 2

Een releasedatum is altijd lekker om te krijgen. Dan heb je tenminste houvast, en daar gaan wij Nederlanders goed op. Voor Lupin seizoen 2 hoef je in ieder geval niet héél lang meer te wachten: 11 juni kan jij weer genieten van Omar Sy.

Netflix omschrijft Lupin seizoen 2 zelf als volgt: ”Door Assanes verlangen naar wraak op Hubert Pelligrini is zijn familie verwoest. Nu moet hij, met zijn rug tegen de muur, een nieuw plan bedenken, ook al brengt hij daarmee zichzelf in gevaar.”

In het begin van de trailer hoor je Assane Diop verkondingen: ”Pellegrini heeft mijn zoon ontvoerd. Daar zal hij voor boeten.” Verder zit de trailer vol met actie en zie je Diop ook bedenken dat hij er is ingeluisd. Daarnaast maakt Omar Sy er ook weer een show van. Pellegrini spreekt zich uit: ‘‘Diop is een showman. Hij zal naar ons toekomen.” En het lijkt erop dat dat ook gaat gebeuren.

Vervolg op eerdere teaser

Aan het einde van seizoen 1 zien we dat de zoon van Assane Diop wordt ontvoerd door een handlanger van Pellegrini. In een teaser van seizoen 2 zagen we dat Diop de handlanger heeft gevonden, en hem vertelt: ”Als je aan mijn zoon komt….. maak ik je af.” De handlanger reageert kalmpjes: ”Wil je je zoon? Kom hem maar halen.” In de eerdere teaser werd ook duidelijk dat het gezin van Assane uiteengevallen is door zijn wraakzucht jegens Hubert Pellegrini.