Na het zien van deze openbarende video leg je je smartphone meteen neer

Er zijn maar weinig video’s die bijna 60 miljoen keer bekeken zijn op YouTube, maar ‘Look Up’ van Gary Turk wel. Het is alweer twee jaar geleden dat hij de video uploadde, waarmee hij de wereld achter het hoofd deed krabben. Nou ja, de wereld. 60 Miljoen mensen. Er zijn dus 7.440.000.000 (wereldpopulatie minus 60 miljoen) mensen die het nog niet gezien hebben en misschien hoor jij daar wel bij. Grote kans!

“Look up from your phone”

In vijf minuten – die je absoluut moet afkijken – durend ‘gedicht’, met bijpassende beelden en zielige muziek, laat Gary de wereld zien wat er allemaal langs je heen gaat als je veel op je smartphone zit. En zeg nou eerlijk, we zitten constant op onze telefoons. Zelfs nu. Anders zou je dit niet lezen, tenzij je achter je computer zit natuurlijk, maar dat is natuurlijk gewoon hetzelfde verhaal. Maar het is prima hoor, we hebben je graag op Manify. Maar na het zien van deze video vergeven we je dat je je laptop dichtklapt of je telefoon in je zak doet.

Kijk eens rond je heen en wie weet heb je vanavond aan de eettafel wél wat te vertellen. Niet over een tof filmpje op Facebook, maar over iets dat je live hebt meegemaakt!

Of je jezelf nu afsluit met een hele dikke koptelefoon, wat soms heerlijk is, of dat je in de trein met je neus in je laptop zit. Eén ding is zeker: je mist wat er rondom je heen gebeurt. En dat kan je soms duur komen te staan. Natuurlijk weet je niet wat je gemist hebt, maar je weet maar nooit. Dus of je nu de nieuwste iPhone hebt of de laatste telefoon van Samsungit’s time to ‘look up’. Anders loop je de vrouw van je leven misschien wel mis…

Total
0
Share