Via deze livestreams kun je chillen met panda’s, olifanten en pinguins

Verschillende dierentuinen zijn livestreams gestart zodat je hele dag kan chillen met animals. Van olifanten tot aan koala’s en ook panda’s kun je de hele dag in de gaten houden. Ook hier op Nederlandse bodem hebben ze het mogelijk gemaakt. Vanuit je luie stoel kun je een eigen onderzoek starten naar het gedrag van de olifanten in Amersfoort.

Bekijk livestreams van dierenverblijven vanuit je luie stoel

Nog nooit eerder gaven zo veel dierentuinen de mogelijkheid om via een livestream in verblijven te kijken. Voor een dag thuiszitten of thuiswerken is dit dan ook dé afleiding die je nodig hebt. Want wat is er nu beter dan naar onhandige dieren kijken die zichzelf de hele dag proberen te vermaken?

Dierenpark Amersfoort

We beginnen met een aantal olifanten die hier in Nederland de gemoederen bezighouden. Mocht je het jezelf afvragen: dit is het moment om te kijken wat de grote zoogdieren de hele dag uitvoeren. Sit back, relax and watch elephants.

Houston Zoo

Zo’n anderhalf miljoen mensen per jaar bezoeken de Houston zoo in Texas. Behalve in deze tijd dan. Ook deze dierentuin heeft er voor gezorgd dat je via livestreams verschillende verblijven in de gaten kunt houden. Het mooie aan deze dierentuin is dat hier gorilla’s en neushoorns te zien zijn, die soorten zijn we nog niet eerder tegengekomen. Klik hier voor de verschillende livestreams vanuit de Zoo.

Georgia Aquarium

Niets zo rustgevend als dieren die zich moeiteloos door het water bewegen. Georgia Aquarium heeft bij bij negen verschillende verblijven camera’s opgehangen. Zo kan je het indo-pacific barrier reef bekijken, maar ook de witte dolfijn. Hier vind je de verschillende livestreams waardoor je tussen alle paniek door even mediterend naar visjes kan kijken.

dierentuin livestream

San Diego Zoo

In de San Diego Zoo verblijven ongeveer 800 verschillende dieren. Waarvan er elf op de verschillende livestreams door heel de dierentuin te zien zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de ijsberen, pinguïns, giraffen, olifanten en zelfs de tijgers. Do we have your attention? Ga dan met je muis op deze link staan, klik erop en je hebt de dag van je leven.

dierentuin livestreams

Zoo Atlanta

Een van de beste livestreams van alle dierentuinen: die van Zoo Atlanta. De stream staat volledig in het teken van de panda. De Zoo heeft namelijk een speciale PandaCam geïnstalleerd. De livestream laat dag en nacht het leven van een panda zien. Hoe hij op zijn gemak bamboo zit te eten of lekker ligt te chillen op het gras. Ze doen eigenlijk de hele dag niks, waardoor het net mensen lijken in deze tijden. Mocht je het interessant vinden hoe je lotgenoten het de hele dag volhouden: bekijk de zwart-witte knuffeldieren dan hier.

Monterey Bay Aquarium

Aan de kust van de Amerikaanse staat Californië, ligt de baai van Monterey en zo ook het aquarium. Ook daar in Monterey weten ze dat je het zwaar hebt op dit moment. Vandaar dat ze hun mooiste zwemmende beestjes de hele dag volgen via live cams. Zo is er een Jelly Cam voor prachtige kwallen en via een andere livestream kan je de zwartvoetpinguïns bekijken. Hieronder is de Shark Cam te zien van Monterey Bay Aquarium met rustgevende muziek is dit heerlijk om op de achtergrond aan te zetten.