Level up je seksleven met dit boek

Een boek waar je seksleven beter van wordt? Jup, én je wordt er ook nog eens intelligenter van. Wat je vriendin ook weer aantrekkelijk vindt. Double trouble! Het gaat namelijk over de nieuwe erotisch getinte gedichtenbundel van niemand minder dan Katja Schuurman.

Sexappeal

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat er in ‘bekend Nederland’ ná Katja vrijwel geen vrouw meer is geweest met zoveel sexappeal, en de juiste versie daarvan. Natuurlijk zijn er veel sexy ladies, maar geen dame weet dit zó classy te vorm te geven. Mag ze trots op zijn. En haar nieuwe boek ‘Verboden Vruchten’ is hier maar weer eens een bewijs van.

VerbodenVruchten-Katja3

Verboden vruchten

De oplettende kijker (of fan van Katja) had het vast al ergens voorbij zien komen, zoals op onze Instagram Stories (waar we een live video maakte van Katja die passages voorleest, zoals alleen zij dat kan) óf bijvoorbeeld bij De Wereld Draait Door.

De bundel begint met een voorwoord.. – Nee, natuurlijk met de kaft. Wow… – maar dan inderdaad het voorwoord. Een klein stukje: “De schoonheid van een gedicht zit hem vaak in wat juist niet benoemd wordt, in wat zich in die magische ruimte tussen de woorden afspeelt. Geldt dat ook voor erotische vertellingen?  Erotiek kan lief zijn, ontroerend, grappig (niet te…), opwindend, bedwelmend; dergelijke gevoelens laten zich door de lyrische poëzie fantastisch beschrijven. Maar verlangt erotiek niet ook naar gewoon een dikke pik in een smachtend kutje, dat niets liever wil dan keihard geneukt worden, af en toe ruimte gevend aan een vochtige mond, zodat er vol overgave afgezogen kan worden, om uiteindelijk schreeuwend spuitend in elkaars gezicht klaar te komen?”, aldus Miss Schuurman.

Verboden Vruchten is een bundel van erotische gedichten en verhalen in alle soorten en maten, van bekende en minder bekende, vaak poëtische, helden van Katja. We waren bij een exclusieve borrel, waar ze vertelde over haar nieuwe boek: “Ik heb een passie voor seks en een sterke liefde voor het geschreven woord. In dit boek heb ik dit heerlijk kunnen combineren.”

VerbodenVruchten-Katja5

Katja las enkele stukken voor uit het boek en ze had gelijk, de woorden waren magisch. Het deed iedereen wat. Maar het kan ook zeker komen door haar heerlijke hese stem. Wat dat betreft zou ze ook zeker een luisterboek-versie van Verboden Vruchten moeten gaan maken. Kleine tip ;-).

Eén hand

Met haar open geest, intense levensinstelling en unieke kijk op de wereld geeft Katja ons niet alleen een prachtige greep uit de erotische wereldliteratuur, maar ook een inkijkje in de boeiende geest van een van de mooiste vrouwen van ons land.

Een van de passages is dan ook een stuk tekst waarbij Katja zichzelf voor het eerst bevredigde bij geschreven tekst. Ze geeft dan ook aan dat het boek príma te lezen is met één hand. De kans is dan ook groot dat je het boek in ‘één ruk’ uit leest!

VerbodenVruchten-Katja6

Maar je kan ‘m natuurlijk ook in huis halen voor je meissie. A. jullie kunnen samen lekker in de stemming komen. B. ze zal het cool vinden dat je je bezighoudt met literatuur op dit niveau. Chapeau!

VerbodenVruchten-Katja2

VerbodenVruchten-Katja4

VerbodenVruchten-Katja7

Total
1
Share