Leonardo DiCaprio en regisseur Scorsese werken samen aan een nieuwe masterpiece

Er belooft weer een goudmijntje aan te komen: Leonardo DiCaprio en regisseur Martin Scorsese werken samen aan een nieuwe film. De twee zijn momenteel bezig met een verfilming van de roman Killers Of The Flower Moon, van David Grann. En man, wat belooft deze samenwerking weer een toppertje te worden.

Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese bundelen hun krachten voor een nieuwe film

Regisseur Martin Scorsese is verantwoordelijk voor gouden films als Goodfellas en The Departed. Het is niet de eerste samenwerking die Leonardo DiCaprio en deze held aan gaan. Eerdere samenwerkingen tussen de twee hebben overigens allemaal hun vruchten afgeworpen. Als je een beetje een filmliefhebber bent, ben je bekend met pareltjes als The Wolf of Wallstreet, Shutter Island en The Departed. Onze verwachtingen voor de aankomende titel zijn dan ook hoog gespannen.

De waargebeurde misdaaddrama Killers Of The Flower Moon gaat over de staat Oklahoma in de jaren twintig.  Er werd in deze tijd namelijk olie gevonden waardoor de bevolking van het grondgebied ineens erg rijk was. Hierna werd de bevolking, de indianenstam Osage, één voor één omgebracht. Dit gebeurde omdat de olierechten in deze tijd niet gekocht konden worden, maar alleen konden worden geërfd. Na het stijgende dodenaantal werd deze zaak opgepikt door de FBI. Het is één van de grootste misdaadzaken in de Amerikaanse geschiedenis.

Wie Leonardo in deze nieuwe titel gaat spelen is nog onduidelijk. De echte zaak stond onder leiding van bekende FBI directeur J. Edgar Hoover. Leonardo is al eerder in de rol van deze detective gekropen in de film J. Edgar. Het zou dus goed kunnen dat hij bij deze film weer in de huid van deze legende kruipt.

Welke rol DiCaprio ook in zijn schoot geworpen krijgt, Killers Of The Flower Moon belooft een héle goede te worden. Beide mannen staan namelijk voor niets minder dan meesterwerken bekend. In de zomer van 2019 starten de opnames voor de nieuwe film, dus je moet nog even geduld hebben. In de tussentijd komen er nog behoorlijk wat titels uit van beide topmannen, dus je hoeft je zeker niet te vervelen.

Total
1
Share