Netflix dropt brute teaser La Casa de Papel seizoen 5

CREDITS: Poster La Casa de Papel | Netflix
  1. Media
  2. //
  3. Netflix dropt brute teaser La Casa de Papel seizoen 5

Aah, La Casa. Als Netflix met een update komt over de Spaanse serie is héél het land blij. En dat moment is ook nu weer. In een korte, maar krachtige, teaser van La Casa de Papel seizoen 5 zien we dat El Professor het aardig zwaar heeft. Dit gegeven houdt nu al elke serieliefhebber in de greep.

Nieuwe teaser La Casa de Papel seizoen 5

Dat seizoen 5 eraan komt is al een tijdje bekend. Na bekendmaking van een nieuw seizoen is het altijd even wachten op de trailer. Soms popt een trailer uit het niets op je beeldscherm. Maar zo af en toe wordt de trailer ook van te voren aangekondigd. En dat laatste is nu het geval. De trailer van La Casa de Papel seizoen 5 zie je namelijk 2 augustus verschijnen. Dit laat Netflix weten in de onderstaande teaser:

Alicia Sierra jaagt

In de teaser zien we hoe Alicia Sierra El Professor laat beven. De bij de politie ontslagen ‘bende-jager’ houdt hem onder schot. Dit belooft natuurlijk veel goeds voor 2 augustus. Dan zal er namelijk meer bekend worden over deze bizarre situatie.

Cliffhanger seizoen 4

De Spaanstalige kaskraker is de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix ooit. Dat geeft wel aan wat voor ongekend succes El Professor en zijn team wel niet zijn. La Casa staat bekend om de bizarre cliffhangers. Zo ook in het vorige deel. In heel seizoen 4 zit Lissabon vast bij de politie. In de laatste aflevering ontsnapt ze op geniale wijze en maakt ze weg naar de rest van het team in de bank.

Eerder dropte Netflix al de date announcement van La Casa de Papel seizoen 5. 3 september kan jij ‘m streamen:

Total
1
Share