La Casa de Papel seizoen 5 is af en verschijnt dit jaar nog op Netflix

CREDITS: Netflix - Lupin- Lupin

Als Neflix een update geeft is iedereen blij. Want, je weet ’t, heel Nederland vindt het heerlijk om te Netflixen. Het is toch knap dat je als merk van je naam een werkwoord kan maken. Enfin, je bent niet gekomen voor een praatje over de knappe prestaties van de streamingdienst. Je bent gekomen voor de update van LCDP seizoen 5. En die hebben wij voor je.

La Casa de Papel seizoen 5 verschijnt dit jaar nog

Netflix laat namelijk met een Insta-post weten dat La Casa de Papel seizoen 5 af is én dit jaar nog verschijnt. Gisteren verscheen een foto van het team in hun kenmerkende rode pak. De caption is als volgt: ‘Wat begon als een overval, eindigde als een familie. De allerlaatste draaidag van LCDP deel 5 zit erop!’ 

De socialmedia-stagiair had ook nog een scherpe opmerking in de reacties: ‘WANNEER’ in 3… 2… 1…  (het antwoord is: dit jaar nog!)’ Dus La Casa-fans kunnen hun hart ophalen. Je krijgt het vijfde seizoen van je favoriete Spaanse serie dit jaar nog te zien. 

Regisseur belooft topseizoen

In een interview Regisseur Álex pina belooft dat seizoen 5 het meest episch van allemaal gaat worden: “Het is het meest epische en spannende seizoen.” Eerder maakte Netflix al bekend dat seizoen 5 ook het laatste seizoen is van La Casa. Balen, maar hopelijk maken ze er wel een bruut actiefestijn van. Meneer Pina kennende gaat dat ook zeker wel gebeuren. Aan het einde van seizoen 4 zagen we dat de bende werd omsingeld door de politie in de Bank van Spanje. Daardoor zitten de fans nog steeds op het puntje van hun stoel.

Nu hebben ze dus licht aan het einde van de tunnel gekregen van Netflix. Je hoeft in ieder geval geen jaren meer te wachten op het laatste seizoen. Fijn, toch?

La Casa de Papel
Foto: La Casa de Papel | Netflix