Netflix dropt trailer en releasedatum(s) van La Casa seizoen 5

CREDITS: La Casa de Papel | Netflix

Na vier bloedspannende seizoenen is het eindelijk zo ver, deel vijf van La Casa de Papel is in zicht. Het meest recente deel heeft ons met een flinke cliffhanger achtergelaten, wat een seizoen eerder ook al gebeurde. Netflix heeft nu de releasedatums bekendgemaakt van het gloednieuwe seizoen en deelt daarbij actievolle beelden vanuit de Banco de España. Vanaf 3 september zijn de eerste vijf afleveringen te zien en op 3 december de laatste vijf afleveringen. Het belooft weer een seizoen vol genialiteit en bloedstollende scènes te worden.

Netflix onthult trailer en releasedatum(s) van La Casa de Papel

De opdeling van tien afleveringen in twee delen is niet voor niks. Het eerste deel zal de focus hebben op de overval zelf en natuurlijk het volbrengen hiervan. Het tweede deel zal zich meer focussen op de emotionele toestand volgens succesproducent Álex Pina. In alle berichtgevingen is terug te vinden dat seizoen vijf het einde zal zijn van de overval op de Banco de España. Elke fan hoopt op een spectaculair eind. En met regisseur Pina aan het roer moet dat wel goed komen.

Brute cliffhanger

De Spaanstalige kaskraker is de populairste niet-Engelstalige serie op Netflix ooit. Dat geeft wel aan wat voor ongekend succes El Professor en zijn team wel niet zijn. La Casa staat bekend om de bizarre cliffhangers. Zo ook in het vorige deel. In heel seizoen 4 zit Lissabon vast bij de politie. In de laatste aflevering ontsnapt ze op geniale wijze en maakt ze weg naar de rest van het team in de bank. Ondertussen heeft ex-politieagente Alice Sierra haar jacht geopend op de El Professor. De vraag is alleen of ze het leven van deze geniale man zuur wil maken, of zich juist wil aansluiten bij de bende. Dat gaan we te zien krijgen op 3 september. Nog even volhouden dus.

La Casa de Papel
Foto: La Casa de Papel | Netflix
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…