La Casa brengt fans in extase: spin-off komt eraan

CREDITS: Foto: The Movie Database

Vrijdag 3 december betekent, helaas, het einde van La Casa de Papel. Op deze dag brengt Netflix de laatste vijf afleveringen van de Spaanse hitserie uit. Veel mensen wachten wanhopig op een onverwachts vervolg, maar regisseur Jésus Colmenar vertelde recent nog dat ze er écht mee ophouden: “Het verhaal wordt afgerond en we stoppen op het hoogtepunt.” Toch is er licht aan het einde van de tunnel. Netflix bracht gister namelijk het bericht dat La Casa met een spin-off komt. Muy buen dit nieuws, wij kunnen niet wachten.

La Casa gaat verder met Berlin

Heel veel is er nog niet bekend over de spin-off van La Casa. Het enige dat we tot nu toe weten is dat het personage van Berlin in de nieuwe serie terugkomt. Althans, daar lijkt het op. De streamingdienst dropte met het nieuws van de spin-off namelijk direct een foto van Pedro Alonso, de acteur van het personage. Best logisch deze keuze, want Berlin had al zijn eigen verhaallijn na het overlijden in de serie. In de nieuwe spin-off zien we dus waarschijnlijk hoe de verhaallijn van Berlin zich verder ontvouwt.

La Casa
Foto: The Movie Database

Nog even geduld

Het is nog wel even wachten tot de nieuwe spin-off van La Casa te zien is. Netflix gaf aan dat in 2023 pas de eerste beelden te zien zijn. En dat terwijl de serie deze Vrijdag dus al aan een eind komt. Al goed, hier kijken we ook enorm naar uit. Check hier alle fine details over La Casa seizoen 5 deel 2.