Kijkvoer-compilatie: Tommy Shelby als ongekende eindbaas

CREDITS: Screenshot Peaky Blinders - BBC

Tommy f*cking Shelby. Een regelrechte eindbaas eersteklas. De hitserie Peaky Blinders had er héél anders uitgezien als hij er niet was. Eigenlijk draait het gewoon om hem. En hij laat regelmatig zien dat hij de God van Birmingham is. Superfan Mr. Blonded heeft besloten dat in een video van vijf minuten te proppen. Heerlijk kijkvoer.

Tommy Shelby als de God van Birmingham: 5 minuten aan beeldmateriaal

Niet om het een of ander, maar soms is het gewoon lekker om een short video te checken. Deze keer is dat in de vorm van een compilatie. Of je nu een Peaky-kijker bent of niet, deze video maakt je dag een stuk beter.

https://www.youtube.com/watch?v=l4a3cLuCPt4&t=62s

Peaky Blinders seizoen 6

Het allerlaatste seizoen van Peaky komt eraan. Zo’n vier à vijf maanden geleden kondigde Netflix aan dat de opnames zijn afgerond. Het is nu dus even wachten op de lancering van de eerste teasers en trailers. Ooh man, we kunnen nu al inschatten dat de cijfers in onze Google Analytics door het dak gaan.

Ode aan Tom Hardy in Peaky

Overigens is dit niet onze eerste compilatie die we delen van Peaky Blinders. Eerder deelden we ook al deze ode aan Alfie, die wordt gespeeld door die andere eindbaas: Tom Hardy. Het personage gooit in Peaky Blinders met legendarische quotes zoals: “Big fucks small always, actually”  en “So is it all purely for bad blood, is it, Tommy?”