Dit vindt Keanu Reeves zelf van John Wick: Chapter 4

CREDITS: Idependent Films | Fildepot

John Wick 4 laat al een tijdje op zich wachten, maar de finish lijkt nu ein-de-lijk in zicht. Na het succes van John Wick: Chapter 3 in 2019, gaat de huurmoordenaar opnieuw op pad.

Keanu Reeves zelf heeft al verteld wat hij van de film vindt, en dat delen we maar al te graag met jou om je te teasen voor the real deal.

De komst van John Wick: Chapter 4

De komende film van Keanu zal weer begeleid worden door de befaamde Chad Stahelski. Daarnaast komen acteurs als Donnie Yenn, Laurence Fishburne en Bill Skarsgård allemaal terug op de witte doeken. Uit de eerste beelden van de trailer kunnen we wel opmaken dat het er niet best uitziet voor onze held, maar de ervaring leert dat hij (waarschijnlijk) als winnaar uit de strijd komt. Hoe dat zich ontvouwt, zullen we zien in de film waar we nu al jaren op wachten.

Keanu Reeves, Dit vindt Keanu Reeves zelf van <strong>John Wick: Chapter 4</strong>
Foto: screenshot John Wick: 4

Allesbehalve appeltje en eitje voor Keanu Reeves

“Het was de moeilijkste film die ik ooit heb gemaakt.” Zo sprak onze vriendelijke reus Keanu Reeves over de film tijdens een gesprek met ComicBook. “Maar dat is wat het goed maakt.” We kunnen er dus vanuitgaande dat het niveau nóg hoger ligt dan de voorgaande edities van John Wick. Ook vertelt hij dat de actiescènes redelijk wat inspanning hebben gekost, en dat hij nog nooit naar zulke limieten gepusht is. “Er komen enorm veel mensen achter John Wick aan, en dat zorgt in verschillende scènes voor ongekend veel actie.” We hadden ook niet minder verwacht van Reeves. Op 24 maart 2023 komt John Wick: Chapter 4 in de bioscoop, tot die tijd maken we je alvast blij met de trailer.

 

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…