Jon Hamm weer in pak op kantoor, maar niet in Mad Men-stijl

CREDITS: Lionsgate

Als we denken aan Jon Hamm, denken we meteen aan zijn legendarische rol in Mad Men.

Dit keer speelt de acteur een ander personage, maar in Corner Office zien we hem wél terug in het kantoor. Afgelopen week dropte de nieuwe komediefilm de eerste trailer en wij zijn excited.

John Hamm nu in hoofdrol van Corner Office

Tijdens Corner Office maken we kennis met Orson, gespeeld door Jon Hamm, een outsider die gevangen zit in het 9/5 leven en overspoeld wordt met absurditeiten van het klassieke bedrijfsleven. Verder maken we kennis met zijn onzekere bureaugenoot Rakesh, gespeeld door Danny Pudi, en zijn andere collega’s met wie Orson enorm veel moeite heeft om iets dat in de buurt komt van een normaal gesprek te voeren. Maar het verhaal komt pas echt in de vierde versnelling wanneer Orson een geheime kamer ontdekt.

Jon Hamm, <strong>Jon Hamm</strong> weer in pak op kantoor, maar niet in Mad Men-stijl
Foto: Lionsgate

John Hamm’s personage van onzeker naar confident

Vanaf dat moment verandert Orsons gehele persoonlijkheid. Zijn confidence levels gaan opeens through the roof, hij klimt opeens de bedrijfsladder op en krijgt het zelfs voor elkaar om een receptioniste, die gespeeld wordt door Sarah Gaddon, uit te nodigen in zijn paleisje. We zullen je de spoilers besparen door te verklappen hoe dit allemaal afloopt. Daarvoor moet je zelf maar eerst de film gaan checken die op 4 augustus wordt uitgebracht. Vanaf dat moment is de film beschikbaar in de bioscoop, on demand én digitaal.

Trailer van Corner Office zorgt voor veel opspraak

De film met Jon Hamm, die wordt geregisseerd door Joachim Back, brengt een trailer met zich mee die voor heel veel omhooggetrokken wenkbrauwen zorgt. Op de goede manier dan. Het is precies zoals we een trailer willen zien: het tempo, de absurditeit van het verhaal, de make-up en de kostuums werken allemaal perfect met elkaar. Oké, genoeg geluld, check hier zelf maar de trailer van Corner Office: