Meesterregisseur Todd Philips geeft hele fijne Joker: Folie a Deux-update

CREDITS: IG @toddphilps

“That’s a wrap”. Zo klonken de woorden van regisseur Todd Philips op zijn Insta. De beelden voor dé volgende topfilm zijn dus eindelijk klaar, en wij staan te popelen.

Lady Gaga in de rol van Harley

Op de socials was het al een tijdje heel erg te doen om Lady Gaga die door New York rondliep met haar kostuum aan. Blond haar, uitgesmeerde zwarte oogmake-up, een opvallend rood pak en de kenmerkende rode lippen gaven al snel weg dat er weer een nieuwe film met Harley Quinn in de maak was. Nu is het project dus eindelijk klaar, en hebben we hier en daar al wat beelden opgevangen.

Todd Philips als regisseur bij Joker: Folie à Deux

Naast Lady Gaga zullen we ook Joaquin Phoenix zien schitteren op het witte doek, hij speelt het titulaire personage van de film. We mogen dus spreken van een waar sterren ensemble voor de nieuwe Joker: Folie à Deux. De befaamde filmmaker Todd Philips is bovendien weer teruggekeerd om de nieuwe film naar een hoger niveau te tillen. Samen met Scott Silver heeft hij het plot geschreven, waar tevens nog weinig over bekend is. Nu het filmen afgerond is, gaf Todd zelf aan dat hij terug zijn grot ingaat om aan het monteren te beginnen.

Muzikale klasse in nieuwe film

Hoewel er dus niet heel veel over het plot bekend is, is er over de muzikale richting wel het een en ander bekend. En als we de geruchten mogen geloven, dan wordt het een theater masterclass. Hiervoor is componist Hildur Guðnadóttir opgetrommeld, die zelf aangaf dat de muziekkeuze een interessante beslissing was. Wij zijn benieuwd. Het filmen is dus klaar, maar toch moeten we nog eventjes geduld hebben voor we de gehele film echt kunnen zien. Volgens Philips komt de film in oktober 2024 voor het eerst in de bioscoop.

Source:
Total
0
Share