‘Joe Rogan Experience’ is voor de helft van de vrouwen een afknapper

CREDITS: Austin Distel | Unsplash

15,5 miljoen views op YouTube en een deal van 100 miljoen met Spotify. En elke man die trots verkondigt dat hij het wel eens luistert, loopt gegarandeerd tegen een blauwtje aan.

Dat is de Joe Rogan Experience voor je.

Joe Rogan Experience maakt je onaantrekkelijker

Althans, volgens de wetenschap. Die concludeert namelijk dat meer dan de helft van de vrouwen het een afknapper vindt wanneer je naar de podcast van Joe Rogan luistert. En dat terwijl de Joe Rogan Experience met afstand de populairste podcast ter wereld is. Sinds hij namelijk exclusief is getekend bij Spotify, – voor een klein bedrag van 100 miljoen – pakt de podcast volgens verschillende bronnen namelijk gemiddeld 11 miljoen luisteraars per aflevering. Het is dus duidelijk dat, ondanks zijn grote publiek, Joe niet bij iedereen in de smaak valt.

Onderzoek brengt wijsheid over Joe Rogan

Voor het onderzoek van Change Research over de verschillende red flags van de maatschappij, werden meer dan duizend 18-34-jarigen onderzocht om meer te weten komen over hun politieke voorkeur, datingsvoorkeuren, geloof enzovoort. Eén van de meest opvallende statistieken die daaruit naar voren komt, is dat in totaal 55% van de  vrouwen het als een red flag beschouwt als haar partner naar de podcast van Joe Rogan luistert. Ook viel het op dat 9% van de vrouwen het als een red flag beschouwt als haar partner totaal geen sociale media heeft. Want ja, anders komt die al snel op clips van de Joe Rogan Experience terecht natuurlijk.

Verdere red flags van de vrouwen

In een andere red flag van de vrouwen konden we ons wél vinden: wanneer een partner geen hobby’s heeft, is dat voor 66% van de dames een afknapper. Elke man hoort natuurlijk gewoon de Joe Rogan Expierence als hobby te hebben. Grapje natuurlijk. Verder vinden wij mannen het blijkbaar de grootste afknapper als een vrouw aanhanger is van het communisme. Ook is 41% van de mannen geen fan van vrouwen die in astrologie geloven.