Verander je woonkamer in een 3D bioscoop met de JmGO

Allemaal leuk en aardig die grote Full HD of LED televisieschermen, maar het komt niet echt in de buurt van een bioscoopervaring. Een goede beamer of projector komt vaak wel in de buurt, maar die wordt eigenlijk alleen tijdens het EK of WK van zolder gehaald. Daarnaast is het beeld dat een beamer projecteert niet van altijd hoge kwaliteit. De JmGO (uitspreken: JimGO) G1s is een Smart Home Theater en combineert de beste kwaliteit beeld met ingebouwde HiFi speakers.

Alles in één

Of je nu een film wilt kijken, gamen of een presentatie wilt geven, de JmGO G1s doet het allemaal in Full HD of 4K kwaliteit. Het is ook mogelijk om films in 3D te kijken. Daar heb je dan wel een speciale bril voor nodig. Alle hardware is in een mooie product verwerkt met een minimalistisch design. Om het gebruik van de JmGO te vereenvoudigen, zit er slechts één knop op het apparaat. Een LED ring om de knop geeft de status van het apparaat aan. Het is mogelijk om verschillende kabels op de projector aan te sluiten, maar het makkelijkste is om een Bluetooth connectie te maken. Wanneer de JmGO in standby mode staat, kun je het ook als draadloze HiFi speaker gebruiken.

Bioscoopformaat in huis

De enige voorwaarde om de JmGO in huis te nemen is dat je een lege muur moet hebben om het beeld op te projecteren. Het minimale formaat van het beeld is 40 inch (101,6 cm) en de maximale diameter van het beeld is 7,62 meter! Een échte thuisbioscoop dus. Met het stijlvolle design, hoge resolutie en de ingebouwde speakers is het een onmisbaar onderdeel voor de echte filmfanaat. De prijs van dit Smart Home Theater is $649.

Total
10
Share