Inspiratie overload: short film van The North Face

Ook wel eens zo’n dag dat je een inspiratie boost nodig hebt om iets te gaan uitvoeren? Geen probleem, iedereen heeft hier wel eens last van. Gelukkig is het internet één groot platform voor artikelen en films waar je geen genoeg van kan krijgen. Vooral als het over onderwerpen gaat zoals reizen. We vonden een short film van The North Face genaamd ‘Land Of Maybe’ en geloof ons: hiervan krijg je een lekker gevoel.

Land Of Maybe

Dingen ontdekken is voor de mensheid op het lijf geschreven. Het is een roeping voor mensen, want het gevoel van onzekerheid, dat je op het begin hebt, is heerlijk om te overwinnen. Bergbeklimmers zijn het mooiste voorbeeld van het type mens ‘de ontdekkers’. En eens moet de eerste keer zijn, want Europa’s grootste zeeklif, Cape Enniberg, was tot voor kort nog niet beklommen. Drie helden: James Pearson, Cedar Wright en Yuji Hirayama hebben hier verandering ingebracht. De mannen gingen ervoor en pakten hun kans. Ze beklommen de zeeklif die gelegen is aan het meest noordelijke punt van Faeröer.

De 754 meter hoge klif was de perfecte uitdaging voor de drie ervaren klimmers. ‘Land Of Maybe’ was de perfecte naam voor deze short film, omdat Faeröer dat ook is. Je kan hier namelijk sneeuw en zon op dezelfde dag tegen komen.

Laat jezelf inspireren door het kijken van deze short film zoals Warren Buffet geïnspireerd wordt door een stijgende lijn op de beurs.

Foto: The North Face
Total
0
Share