Hier is de sinistere trailer van Stranger Things seizoen 4

CREDITS: Netflix

Dit is hét moment waar de vele serieliefhebbers op hebben gewacht. De állereerste officiële trailer van Stranger Things seizoen 4 zit hier. Nadat we eerst de stills kregen van Netflix, is het nu tijd voor bewegend materiaal. Je krijgt hem met de veelbelovende woorden: THIS FRIDAY. the world turns upside down.

Logisch, want de releasedatum voor Volume 1 is 27 mei. Iets meer dan een maand later komt Volume 2: 1 juli om precies te zijn.

Stranger Things 4: de eerste beelden

De ode aan de klassieke genre films uit de jaren ’80 is vanaf het eerste seizoen in 2016 al een hit. Nu kunnen we ons opmaken voor nieuw onheilspellend gedrag. In S4 van Stranger Things is het zes maanden geleden dat The Battle of Starcourt-terreur plaatsvond, en dat Hawkings werd verwoest. De bekende vriendengroep heeft het daar nog lastig mee. Voor het eerst worden ze van elkaar gescheiden. Dat brengt de nodige veranderingen met zich mee, net zoals de perikelen op de middelbare school.

Nieuwe uitdagingen

Die laatste twee gebeurtenissen zorgen ervoor dat de groep met angstaanjagende, bovennatuurlijke dreigingen. En, zoals je kan verwachten, heeft dit natuurlijk een gruwelijk mysterie tot gevolg. Hier is de serie ook groot mee geworden. Dit mysterie oplossen is de enige manier om weer een beetje normaal te kunnen leven.

De fans van de serie zullende bovenstaande woorden bekend in de oren klinken. Mocht je de eerste drie seizoenen niet hebben gezien, dan moet je onder die steen vandaan komen. Het wereldwijde fenomeen heeft meer dan 65 awards en 175 nominaties in de wacht gesleept, waaronder Emmy’s, Golden Globes en Grammy’s. Mooie cijfers en prijzen, maar misschien zegt dit nog wel meer: naar seizoen 3 keken meer dan 582 miljoen mensen. Redenen in overvloed dus om toch een keer de stap te maken.

, Hier is de sinistere trailer van Stranger Things seizoen 4
Foto: Netflix
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…