Hier is de absurd spannende HBO-trailer van The Last of Us

CREDITS: HBO Max

Netflix dit, Netflix dat. Inmiddels heb je als ervaren bingekoning al wel degelijk menig platform uitgespeeld. Maar wat als HBO, als één van de grootste streamers ter wereld, een krankzinnig zieke trailer van The Last of Us op je beeldscherm pompt? Precies, checken dus.

Trailer The Last of Us

Het is eindelijk zover. Na een eerdere teaser mag je je als ervaren criticus opmaken voor het echte werk. HBO heeft namelijk de eerste officiële trailer van The Last of Us online gezet.

Christmas came early,  want de officiële trailer is een waar cadeautje. In tegenstelling tot een paar kerstsokken onder de boom brengt The Last of Us spanning en sensatie. Geen zoetsappig verhaal, maar een regelrecht succes dankzij een onheilspellende gebeurtenis waarmee het leven in de USA nooit meer hetzelfde zal zijn.

The Last of Us, Hier is de absurd spannende HBO-trailer van <strong>The Last of Us</strong>
Foto: HBO Max

Dit mag je verwachten

The Last of Us zal zich afspelen in 2033. Daar stap je in de voetsporen van smokkelaars Joel en Ellie in hun dagelijkse leven na afloop van een apocalyps. En laat dat allesbehalve je dagelijkse kost zijn. Met quarantaines, chaos, drama en vele sensatie maakt het deze serie realistischer en herkenbaarder dan ooit tevoren.

Maak je maar alvast klaar om vastgekluisterd aan je beeldscherm te raken. Check de trailer hier en maak je alvast ready & steady voor de officiële release op 15 januari.

Source: