HBO Max valt Nederland binnnen in de streamingdienstoorlog

CREDITS: HBO Max

Filmliefhebbers, opgelet, het wordt makkelijker om toppers als Dune, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad te streamen. Serieliefhebbers, ook even jullie aandacht, vanaf nu check je meesterseries als Game of Thrones en The Sopranos gewoon legaal. Waarom? Omdat HBO Max zijn entree maakt in Nederland. En dat gebeurt volgende maand. 8 maart om precies te zijn.

HBO Max in Nederland

Dat HBO Max een breed scala aan entertainment heeft, weten we. Met onder andere titels van Warner Bros., HBO en DC kan dat ook niet anders. Nu is het tijd om al die coole content op één plek aan te bieden. Daarmee wordt er dus een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het boek: De Streamingdienstoorlog.

USP’s

Voor alle bingewatchers van Friends en The Big Bang Theory is dit goed nieuws. Deze sitcoms kun je vanaf nu weer elke dag aanzetten. Maar daar blijft het niet bij. Om de strijd aan te gaan zet HBO Max niet alleen topfilms en hitseries in.

Zo zijn bijvoorbeeld ook de films van Warner Bros 45 dagen na de bioscooprelease al te zien op de dienst. Daar hoef je geen extra centjes voor te lappen. Verder zullen veel fans ook aan het wachten zijn op de Game of Thrones prequel, House of the DragonDeze serie verschijnt dit jaar nog op je digitale witte doek.

Overal streamen, prijs nog niet bekend

HBO Max kun je makkelijk streamen met de meeste platformen. Denk aan smart TV’s en Android TV, maar ook via Apple TV 4K en Google Chromecast is het mogelijk. Easy dus. De prijs van HBO Max in Nederland wordt nog bekendgemaakt. Dit zal de komende week gebeuren. Nog heel even geduld, dus. Of vind jij het te veel van het goede, nog zo’n abonnement afsluiten?

HBO Max, HBO Max valt Nederland binnnen in de streamingdienstoorlog
Foto: Screenshot Game of Thrones | HBO