Goed en slecht nieuws over spin-offs Harry Potter en The Big Bang Theory

CREDITS: Warner Bros

Warner Bros is weer héérlijk op dreef. Deze woensdag maakte de Amerikaanse filmstudio namelijk bekend dat er niet één, maar twee legendarische series een spin-off krijgen.

Harry Potter & Big Bang Theory krijgen spin-off

En daarmee doelen we, zoals je in de titel al kon lezen, op Harry Potter en The Big Bang Theory. Twee klassiekers waar wij vroeger vrijwel elke dag even naar keken. Wij zijn dus in ieder geval ontzettend in onze nopjes met deze bekendmaking van Warner Bros. Maar, helaas voor sommigen, betekent dat nog niet dat we Harry himself weer op het scherm te zien krijgen. Nee, nee. Die heeft zijn magische tijden bij Warner Bros allang achter zich gelaten.  Warner Bros heeft namelijk direct aangekondigd dat er in de nieuwe spin-off andere acteurs te zien zijn dan voorheen.

Harry Potter, Goed en slecht nieuws over spin-offs <strong>Harry Potter en The Big Bang Theory</strong>
Foto: Warner Bros.

Spin-off gebaseerd op de boeken

Ah joh, dat mag de pret niet drukken. De spin-off behoudt namelijk zeker weten zijn traditionele Harry Potter-elementen. Volgens de schrijver J.K Rowling beslaat elk seizoen een boek. En we hoeven bovendien niet bang te zijn dat we over een jaartje weer droog staan met Harry Potter-materiaal: Volgens J.K Rowling brengt de nieuwe spin-off een ‘mate van diepte en gedetailleerdheid brengen die alleen mogelijk is in een langlopende tv-serie’. Het is dan ook de bedoeling dat de spin-off de aankomende tien jaar(!) te zien is op MAX. Lekker hoor.

Big Bang Theory minder details bekend

Tijdens de perspresentatie afgelopen woensdag werd vooral de focus gelegd op de bekendmaking van Harry Potter. Over het leven van Sheldon werd weinig meer verteld, behalve dat er een spin-off zou komen. Daar waar de comedyserie in eerste instantie het verhaal vertelde van wat wetenschappers, weten we niet waar de spin-off over gaat of wie er in zal spelen. Wij wachten in spanning af.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…