The Gentlemen trailer is wederom een waar meesterwerk van Guy Ritchie

CREDITS: Independent Films

Guy Ritchie liefhebbers, opgelet! De epische filmmaker komt eindelijk met een nieuwe film met een hoog Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels, Rocknrolla en Revolver gehalte. Volgens IMDB wordt The Gentlemen op 24 januari 2020 gereleased. Gelukkig kunnen we het nu alvast doen met een keiharde The Gentlemen trailer.

The Gentlemen trailer

The Gentlemen trailer

Als we de trailer van The Gentlemen bekijken, zien we meteen het Guy Ritchie sausje. Heerlijke epilogen, quotes, de nodige beng-beng en uiteraard een kofferbak-shot. We smullen van de quotes als; “It’s gonna get messy” en “There is only one rule in the jungle. When the lion is hungry, he eats.”. Toegegeven, je moet ervan houden. De keiharde actiefilms met overdreven veel schieten, Britse accenten en humor en een sterrencast. Wij kunnen nu al niet wachten om hem vanaf 20 februari in Nederland op het witte scherm te zien.

Cast

Zoals elke Guy Ritchie film, is The Gentlemen geen uitzondering op een sterrencast. Namen als Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant, Henry Golding en Michelle Dockery spatten van het scherm af. De 113 minuten durende actiefilm zal misschien niet de allerbeste film van 2020 zijn, maar het wordt gegarandeerd smullen. Met een verhaallijn over een Britse drugsdealer die zijn imperium wil verkopen aan wat Oklahoma miljonairs en criminelen, weet je nu al dan de kleine twee uur te snel gaan.

Guy Ritchie

Guy Ritchie is voor velen geen onbekende. Hij heeft misschien wel dezelfde allure als Quintin Tarentino. Geen idee waar je Guy Ritchie van kent? Misschien van een van zijn award-winning films, zoals Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels, RocknRolla, Revolver, Sherlock Holmes, The Man From U.N.C.L.E. en Aladdin. Na The Gentlemen komt hij met nog een film binnenkort. De film Cash Truck wordt namelijk al gefilmd, maar wanneer die release is, is nog onbekend.

The Gentlemen trailer, The Gentlemen trailer is wederom een waar meesterwerk van Guy Ritchie The Gentlemen trailer, The Gentlemen trailer is wederom een waar meesterwerk van Guy Ritchie

The Gentlemen trailer, The Gentlemen trailer is wederom een waar meesterwerk van Guy Ritchie

The Gentlemen trailer, The Gentlemen trailer is wederom een waar meesterwerk van Guy Ritchie

The Gentlemen trailer cast The Gentlemen trailer poster