GTA VI wordt deze maand nog aangekondigd

CREDITS: Screenshot GTA V | Rockstar Games

You love it, or you hate it: geruchten die de wereld in worden geslingerd. En laten wij er nu weer eentje voor je hebben. Via verschillende ‘YouTubers’ en anonieme gebruikers is het gerucht opgang gekomen dat GTA VI deze maand nog officieel wordt aangekondigd. 25 maart 2020, dat is de datum die liefhebbers in de gaten moeten moeten houden.

Gerucht: GTA VI wordt deze maand nog aangekondigd

Dit gerucht is er niet eentje waarbij je eeuwen moet wachten voordat je weet erachter komt of het de waarheid is. Het gaat namelijk om een datum die zelfs nog in deze maand valt. Rockstar zelf heeft nog niks losgelaten over de nieuwe game, maar mensen met veel volgers in de wereld van gaming denken het te weten.

Een gebruiker van het populaire forum 4Chan plaatste de mogelijke datum en iedereen ging los. Het zou zomaar eens nattevingerwerk kunnen zijn, maar het is volgens YouTube-held ‘MrBossFTW‘ een serieuze mededeling. Hij vertelde aan al zijn volgers – bijna 3 miljoen – dat er vaker geruchten waar zijn geweest die geplaatst zijn op 4Chan. Dus ook dit bericht moeten we zeker niet zomaar afschrijven.

GTA VI
Foto: Screenshot GTA V | Rockstar Games

Wat weten we tot nu toe over GTA VI?

Een anonieme tester heeft al eens eerder verspreid dat GTA VI als sinds 2014 in ontwikkeling is en in 2021 op de markt komt. De nieuwe game zou uitkomen voor de Playstation 5 en Xbox Series X. Verder zal de game waarschijnlijk zich af gaan spelen in vier bekende gebieden: San Andreas, Mid West, Liberty City en Wade met Vice City. Elk gebied zou haar eigen wapen-, rij-, drugs- en alcoholwetten kennen.

Qua verhaallijn en verdere details is nog niks bekend alleen zijn er nog wel meer geruchten in de wereld rond aan het zwerven. Zo zouden gamers de nieuwe GTA gaan spelen vanuit één hoofdpersoon en zou je meer dan 100 uur speelduur hebben door 140 unieke missies.

Het is allemaal nog even afwachten, maar wij gaan 25 maart zeker in de gaten houden!

GTA6
Foto: Screenshot YOUTUBE | GTA 6 RESMİ FRAGMAN