Dit zijn de grootste mafkezen in Boiler Room sets

Het is eigenlijk best een raar fenomeen; Boiler Room sets. Tot op zeker hoogte is het een goed verhaal: je zet een bekende DJ midden in het publiek, laat hem een setje draaien en je streamt dit live zodat de hele wereld het kan volgen. Slim! Maar toen ze dit bedachten hadden ze niet verwacht wat voor aandachtsgeile mafkezen ze met dit concept zouden aantrekken.

Boiler Room mafkezen

Een keer in de zoveel tijd slepen de gasten van Boiler Room een bekende DJ en een ‘gelukkig’ groepje ravers een duister hol in om ze 2,5 uur te filmen. Maar of ze écht allemaal aandachts- of camerageil zijn is de vraag. Sommigen lijken door de hoeveelheid chemicaliën in hun lichaam vergeten te zijn dat er overal camera’s hangen. Jup, ‘Boiler Room knows what you did last night!’ Eigenlijk loopt er van alles rond, maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal helemaal knetter. Van half-naakte gotics die niets liever dan een DJ-piemel mee naar huis willen nemen tot afro’s die een mini-grashark gebruiken om de boel in model te krijgen. En van guys die het werk van de DJ overnemen om de rest van de crowd op te zwepen tot dudes die 2,5 uur hetzelfde pasje doen en niet van hun plek komen. Er loopt wat rond…

Laten wij daar nou een mooie selectie van gemaakt hebben!

Maar de grootste mafkezen zijn niet alleen in het publiek te vinden, maar ook achter de decks. Check hier een aantal van de vreemdste Boiler Room sets ooit gemaakt. Ever.

Vreemd genoeg zijn sommige sets vol met malloten ook gewoon heerlijk om te luisteren. We zagen ‘m hiervoor al een aantal keer voorbij komen, maar de hele onderstaande set van Kaytranada zit vol mensen die het beroep ‘Internetgekkie’ ambiëren. Volledig afkijken duurt lang, maar je zal je niet vervelen. Afluisteren is sowieso aan te raden!

Maar de grootste Boiler Room baas is en blijft altijd Solomun! Deze man heeft het gewoon. Lekkere muziek en alleen maar vrouwen achter hem aan. In de eerste video zie je een (wederom) heerlijke set, die je sowieso moet afluisteren. Maar zie je ook hoeveel chicks ‘m proberen te fixen, vooral de chick met de sideboob maakt er veel werk van. De man is natuurlijk aan het draaien, maar hij is ze nog geen blik waardig…

Maar als hij er dan wel een keertje zin in heeft, is het ook zo geregeld..

En om af te sluiten moet je ook sowieso even dit gezien hebben; Boiler Room sets waar foute 90’s hits onder gezet zijn! Een klein voorproefje:

Total
1
Share