De 5 games die jou deze winter voor de buis houden!

Winter is de perfecte maand voor binnenmensen. Dat is een feit waar iedereen over kan discussiëren, maar terwijl iedereen dat doet zit ik voor mijn scherm. Ik cancel dat geluid uit en focus mij op de najaarsstoppers. Vanwege kou en irritaties kun je dus beter gewoon lekker binnen blijven. Daar kun je genieten van de games die je tot ver in de winter nog steeds speelt! En dat gaat misschien gepaard met wat sociale gestoordheid en een allergie voor licht, maar daar is niks mis mee. Het wordt ijs en ijs koud buiten en Winter is coming!

De 5 tofste games voor deze winter

Gran turismo | 17 oktober

Gran Turismo is weer helemaal terug! Sinds de release in 2013 is er hard gewerkt aan het vervolg. Dat is misschien wel een van de dingen die ik waardeer aan het spel. Het komt niet jaarlijks uit en daardoor is er altijd een groot verlangen naar de game. Ze creëren een soort van leegte op de Playstation Store. Er komen namelijk maar weinig PS4 exclusives uit van hetzelfde niveau. Ze maken ook regelmatig indruk met de meest epische concept cars in het spel. Dit is daarom ook gewoon een solid keuze waar je veel uren in kunt steken tijdens die koude winterdagen. Het mooiste? Hij is op het moment dat je dit leest al beschikbaar!

South Park The Fractured But Whole | 17 oktober

South Park is awesome! Geen discussie, geen lange argumenten, je verandert mijn gedachte toch niet. Dit spel is gewoon fantastisch en moet gespeeld worden! Hij is vandaag uit en de meeste zullen hem daarom vanavond al uitgespeeld hebben. No joke, dit spel sluit je pas af wanneer je alles hebt ontdekt. De humor is soms misschien plat, voor de hand liggend of gewoonweg te grof. Maar dat maakt South Park juist zo goed. Ze schamen zich niet om soms gewoon voor de scheet- en poepgrappen te gaan. Vervolgens komen ze ineens ge-ni-aal uit de hoek over een actueel onderwerp. Dat in combinatie met vernieuwde gameplay zorgt ervoor dat je dagen zoet bent.

Assassins Creed | 27 oktober

Assassins Creed komt jaarlijks met een nieuw deel uit. De fans belonen de games serie daarom regelmatig met harde kritiek. Een groot deel van die kritiek gaat je niet in de koude kleren zitten. Gelukkig zit je binnen bij de haard te genieten van de nieuwe game. Want Ubisoft heeft geluisterd. Er zijn meer teams toegevoegd en vooral meer tijd gegeven aan de developers. Dat zie je terug aan het nieuwe combat systeem en de simplistische RPG elementen. Er is daardoor veel veranderd, maar gelukkig zijn de trailers nog ouderwets van hoog niveau. Want wat weet Ubisoft toch prachtige muziek te combineren met krachtige beelden. Die woestijn warmt jouw koude winternacht wel op!

 

Wolfenstein 2 | 27 oktober

No more Nazis! Met Wolfenstein 2 haal je een rauwe steampunk knaller in huis die jou semi futuristische nazi’s kapot laat maken. Dat doe je in een alternatief universum waarin Amerika de oorlog heeft verloren van het derde rijk. Het resultaat is een game die vol zit met gekke wapens, techniek en mensen. Dit is typisch zo’n game die er mee weg komt nazi’s in te zetten. Het levert je namelijk gewoon fucking veel plezier en daar gaat het om. 27 oktober is het dus tijd om knallend de winter door te komen.

Call of Duty WW2 | 3 november

November komt langzaam dichterbij en dat betekent dat Call of Duty (CoD) WW2 ook bijna hier is. Op drie november kunnen we gaan genieten van deze Tweedenwereldoorlog shooter. Hier is dan ook al heel lang om gesmeekt vanuit de achterban van CoD. De story trailer laat alvast een kleine blik in de toekomst zien. Het verhaal wordt pakkend en gaat sowieso indruk maken. Daarnaast belooft de mulitplayer je tot ver na de winter nog bezig te houden. De snelle actie die we gewend zijn van de CoD games is nog steeds aanwezig. Er zijn echter geen jetpacks of wall runs. C0D gaat weer terug naar zijn roots en pakt de realiteit als bronmateriaal. Het is met beide voeten op de grond keihard werken voor je objectives samen met een vleugje tactiek. Ik houd er wel van en ik ben er in ieder geval klaar voor om weer vol nostalgie te gaan knallen met mijn mp40.

 

Total
1
Share