HBO werkt naar verluidt aan drie spin-offs van Game of Thrones

CREDITS: Screenshot Game of Thrones | HBO

Alle fans van Game of Thrones verzamelen, want er komt groot nieuws aan. HBO werkt namelijk aan een eventuele uitbereiding van de hitserie. Volgens Deadline zijn er een aantal aanwijzingen die onthullen waar de spin-offs over gaan. Dat komt mooi uit, want de kans is aanwezig dat je op meer zat te wachten dan de prequel House of the Dragon. Als trouwe fan wil je meer avontuur, meer beleving én meer sensatie.

Drie nieuwe projecten van HBO na Game of Thrones

HBO wil er helaas nog niks over kwijt, maar het toonaangevende Deadline weet zeker dat er grote projecten gaan komen. Deze projecten zullen zich afspelen in een fictieve wereld van George Martin. De projecten hebben zelfs al namen gekregen: 9 Voyages (a.k.a. Sea Snake), Flea Bottom en 10,000 Ships. In het 9 Voyages-project is veel energie gestoken. Dit verhaal speelt zich af in de tijd vóór The Game of Thrones, waardoor alles natuurlijk veel ouder is op de tijdlijn.

HBO, HBO werkt naar verluidt aan drie spin-offs van Game of Thrones
Foto: Screenshot Game of Thrones | HBO

9 Voyages

De 9 Voyages moet een klapper worden. Dit verhaal gaat over Corlys Velaryons reizen met het Sea Snake schip. Samen met Lys, Tyrosh en Myr reizen de helden naar een plaats genaamd Pentos, Dragonstone. Daarbij bevindt zich een legendarische plek: ‘De bodem van Westeros.’  Met veel tegenslag en nieuwe obstakels proberen ze in het noorden van Westeros op zoek te gaan naar een doorgang.

19 mei 2019 was een heftige dag voor de fans. Waarom? Omdat toen de laatste episode van GOT uitkwam. Nu hebben we weer iets om naar uit te kijken. We gaan het onmiskenbare gevoel van Game of Thrones weer terugkrijgen. Daar zijn we van overtuigd. Hoe dat onmiskenbare gevoel is? Kijk zelf maar:

https://www.youtube.com/watch?v=nIgNiwtuAjc