Netflix dropt first look van Lupin deel 2 tijdens Geeked Week

CREDITS: Screenshot Lupin | Netflix

Deze week is het totale gekte bij Netflix. Het is namelijk Geeked Week met iedere avond een livestream. Tijdens dit online evenement worden first looks, nieuwe aankondigingen, interviews met acteurs en nog vele andere dingen aan het licht gebracht. En natuurlijk kon Lupin daarbij niet achterwegen worden gelaten. Netflix dropt daarom de eerste beelden van het tweede deel van de serie.

Netflix dropt first look van Lupin deel 2 tijdens Geeked Week

Vrijdag is het dan eindelijk zo ver. Lupin deel 2 komt uit en daar kunnen we natuurlijk niet op wachten. En bij deel 2 verwacht je misschien een tweede seizoen, maar dat is het niet. Het is namelijk het tweede deel van het eerste seizoen. Dit deel zal bestaan uit vijf extra afleveringen.

Cliffhanger

De serie is na vijf afleveringen geëindigd met een flinke cliffhanger. Het eindigt namelijk met Assane Diop en zijn vrouw die het strand afspeuren naar hun zoon Raoul die ontvoerd is. Netflix dropt de eerste beelden van het tweede deel die laten zien dat Assane in een razendsnelle achtervolging zit op zoek naar hun zoon. Het geeft niet veel duidelijkheid, maar het is wel een lekkere opwarmer voor vrijdag. Om nog beter in de stemming te komen moet je de trailer zien, het belooft een flink spektakel te worden. En we kunnen niet wachten.