Naar deze brute films kun je uitkijken in 2021

CREDITS: Screenshot No Time To Die | Universal Pictures

Elk jaar wachten we weer met smacht op de nieuwste films en hopen we keer op keer verrast te worden. Het is alweer bijna 2021 en het is een goed moment om even terug te kijken naar het afgelopen jaar. Het jaar viel zonder enige twijfel flink tegen. Veel films – zoals No Time to Die, Black Widow en Fast & Furious 9 – gingen helaas niet in première in 2020. Gelukkig staan ze wel nog op de planning en komen er veel langverwachte sequals bij.

Deze films kan je in 2021 verwachten

No Time To Die – 1 april 2021

007 keert voor de laatste keer terug in de gedaante van Daniel Craig. Iconisch en sowieso weer goed. Met de villain die vertolkt wordt door Rami Malek staat ons veel te wachten. Check dit artikel voor meer info over Land Rover in de film en dit artikel voor de laatste trailer.

Black Widow – 5 mei 2021

De prachtige Scarlett Johansson is al jaren te bewonderen als een lid van The Avengers. Maar dit verhaal neemt ons mee naar het begin van Natascha, de Black Widow. Hoe ze zich ontwikkelde van assasin tot avenger. Zin in!

Godzilla vs. Kong – 21 Mei 2021

De sci-fi film waar we allemaal naar uitkijken. De brute monsterfilm met Godzilla en King Kong zal in 2021 op het witte doek verschijnen. Het is alweer de vierde film in Legendary’s MonsterVerse. De officiële trailer is nog niet uit, maar wederom hebben we een teaser concept trailer gevonden.

Fast & Furious 9: The Fast Saga – Mei 2021

Alweer de negende film van The Fast & Furious. Het blijft lastig om de vorige toppers te evenaren, maar we hopen dat het ze lukt. Vin Diesel is wederom te bewonderen in dé film met de gaafste auto’s en races ooit.

Venom: let there be carnage – 24 juni 2021

Ondanks dat de eerste Venom-film het financieel gezien erg goed deed, was niet iedereen enthousiast over de sequal. Misschien gaat de nieuwe film in ’21 iedereen blij maken. Niet de minste acteurs zullen deelnemen aan Venom: Let There Be Carnage. Ze beschikken namelijk over Tom Hardy en Woody Harrelson, dat lijkt het perfecte duo. Wellicht komt Spiderman zelfs terug. We gaan het zien…

The Conjuring: The Devil Made Me Do It – Juni 2021

Natuurlijk hoort er ook een goede horrorfilm uit te komen in 2021. Er komt een bovennatuurlijke horrorfilm aan die er zonder enige twijfel voorzorgt dat je een paar dagen niet kan slapen. Ze gebruiken een waargebeurd verhaal met Patrick Wilson en Vera Farmiga.

Mission impossible 7 – 19 November 2021

Tom Cruise is nog lang niet uitgespeeld en gaat gewoon door met de films Mission Impossible. Tom Cruise, die in de film door het leven gaat als Ethan Hunt, zal weer het onmogelijke mogelijk proberen te maken. De trailer is nog niet online, maar we hebben wel een paar exclusieve kijkjes tijdens het filmen van Mission Impossible 7.

https://www.youtube.com/watch?v=zlb5CU4nKH0

Spiderman 3 – 17 December 2021

De sequal van Spiderman – Far From Home krijgt een vervolg en Tom Holland is nog steeds onze superheld. Het vervolg is nog steeds geschreven door the one and only Stan Lee. De echte trailer is nog niet uit, maar we hebben wel al een concept trailer klaarliggen:

The Matrix 4 – 22 December 2021

Na maar liefst 18 jaar wachten komen ze toch met The Matrix 4. Ze zeggen niet voor niks dat geduld een schone zaak is. Het is natuurlijk altijd spannend of het een top óf flopt wordt. Voor nu is het enige wat we kunnen doen rustig afwachten en ons laten verrassen.

Sherlock Holmes 3 – 23 December 2021

In de derde Sherlock Holmes-film zal weer genoeg spannends aankomen. Robert Downey jr. speelt nog steeds onze geliefde Sherlock Holmes. Tot nu toe is er nog weinig bekend en is er ook nog geen trailer. Maar als een opwarmer hebben we hier de vorige Sherlock Holmes-trailer. Je moet namelijk wel up to date zijn als de film in de bioscoop te bewonderen is.