Easy money: je kan nu geld verdienen door Fast & Furious te bingewatchen

CREDITS: Fast & Furious 9 - Universal Pictures

“Dus, jij wilt rijk worden zonder te werken?” 

Poeh, ja, heel graag zelfs. En laat het nou net zijn dat wij exact weten hoe jij dat voor elkaar kan krijgen.

Financiële site helpt jou (makkelijk) geld te verdienen

First things first, dit is geen vage pyramid-scheme waar Andrew Tate uiteindelijk geld aan verdiend. Zo klinkt het misschien wel als je de titel leest, maar zoiets delen we natuurlijk niet met jullie. Wij hebben iets compleets legits voor jullie gevonden via FinanceBuzz. Hier houden ze wel van een goede sidehustle, en nu bieden ze jou er eentje waar je eigenlijk geen “nee” tegen kan zeggen: Fast & Furious bingewatchen en daardoor duizend piek vangen. De droom van elke filmliefhebber.

Foto: Screenshot Fast & Furious 9 – Universal Pictures

Niet zonder reden vanuit FinanceBuzz

Goed, bij FinanceBuzz doen ze dat natuurlijk niet zonder reden. Het is niet dat ze simpelweg een te gespekte bankrekening hebben en nu manieren zoeken om er vanaf te komen. De financiële site helpt al jarenlang om mensen geld te besparen met onder andere hun autoverzekering. De vraag die brandde bij FinanceBuzz was dan ook: “Wat zou een autoverzekering kosten met het rijgedrag van Fast & Furious?”  En om daarachter te komen, hebben ze jou dus nodig. Ze moeten de ongevallen op een rijtje hebben, het aantal wrakken en noem het zo maar op.

Fast & Furious kijken toch werken?

Als je de gelukkige bent die voor deze job wordt uitgekozen, krijg je niet alleen 1000 euro op je rekening gestort, maar ook nog eens 100 euro extra om de snacks en streamingskosten te dekken. Niet gek natuurlijk, want hierdoor kan je bijna kaviaar met bubbels op tafel zetten. “Het is meer een uithoudingsrace dan een dragrace, en daarvoor heb je voldoende brandstof nodig.”  zo legt FinanceBuzz het hoge snack budget uit. Zij snappen het. Met bijna 20 uurtjes aan kijktijd moet je ook wel goed voorbereid van start gaan natuurlijk. Tijdens elke film vraagt FinanceBuzz je de auto-ongelukken met schade te noteren, inclusief het aantal ongelukken, de schade en welke auto’s er allemaal in het ongeluk betrokken zijn. Klinkt het al een beetje als werken?

De inschrijvingen zijn tot 19 mei open, dus check het snel hier.

Source:
Universal Pictures
Total
0
Share