ESPN kondigt Game 6: The Movie aan als opvolger The Last Dance!

CREDITS: Flickr | Kip-koech

Na het grote succes van de docuserie The Last Dance, kondigt ESPN Game 6: The Movie aan. In de docuserie The Last Dance, die te zien is of Netflix, neem je een kijkje in het leven van Michael Jordan bij de Chicago Bulls. In deze ongekende filmproductie zie je Game 6 van de NBA Finals van 1998. Bij deze wedstrijd namen de Chigaco Bulls het op tegen de Utah Jazz en het werd een van de meest iconische wedstrijden uit de geschiedenis van de NBA.

ESPN kondigt Game 6: The Movie aan

Game 6: The Movie is te zien op ESPN en op de ESPN-app. De film bevat exclusieve beelden die zijn vastgelegd met vijf verschillende entertainment camera’s. Ook zie je een presentatie van de historische wedstrijd op een nieuwe innovatieve manier. Als kers op de taart wordt de live game-uitzending vergezeld door origineel commentaar van Bob Costas, Doug Collins, Isiah Thomas, Ahmad Rashad en Jim Gray.

Bekijk de legendarische serie in high-definition

Game 6: The Movie zal voor het eerst in high-definition beschikbaar zijn. De legendarische wedstrijd uit 1998 is iconisch geworden door het winnende schot van basketbal-icoon Michael Jordan. De wedstrijd eindige met een score van 87-86 en zorgde ervoor dat de Chicago Bulls voor de zesde keer in acht jaar het NBA Championship won. De wedstrijd staat ook wel bekend als een van de meest dramatische games in de geschiedenis van de NBA.

De film zal woensdag 20 mei uitgezonden worden op ESPN en in de ESPN-app om 9 uur ’s avonds Amerikaanse tijd. Mocht je het missen dan kun je altijd nog op Netflix de legendarische docuserie The Last Dance kijken!

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…