Jeffrey Epstein-schandaal krijgt nog meer olie op het vuur met Scoop

CREDITS: Netflix Media Center

Toen de rechtbank van de VS vorige maand de Jeffrey Epstein-lijst publiceerde, werd het vuurtje rondom dit schandaal weer aangewakkerd.

Netflix gooit met de aankondiging van Scoop nog even extra olie op het vuurtje.

Blik achter de schermen van prins Andrew’s kruisverhoor

De nieuwe film werpt namelijk een blik achter de schermen van het kruisverhoor van prins Andrew in 2019. Tijdens het interview van Newsnight in Buckingham Palace, werd de prins volledig met de grond gelijk gemaakt door Emily Maitlis. De eerste teaser van Scoop werd gisteren gedeeld door Netflix en vooralsnog zijn wij in onze nopjes met de eerste beelden.

Scoop, <strong>Jeffrey Epstein-schandaal</strong> krijgt nog meer olie op het vuur met Scoop
Foto: Netflix Media Center

Een van de grootste ‘scoops’ in de geschiedenis van VK

Tijdens de trailer zien we hoe Gillian Anderson schittert als de beruchte interviewster en zien we hoe ze zich samen met haar team heeft voorbereidt op het interview met de prins. Een interview voor de geschiedenisboeken, met een van de grootste scoops ooit in het Verenigd Koninkrijk. De, in dit geval ondankbare rol van prins, wordt vertolkt door Rufus Sewell terwijl Billie Piper wordt gespeeld door Sam McAllister.

Alle details over Scoop

De film wordt geregisseerd door Philip Martin, beter bekend als het genie achter The Crown. De namen komen de storyline dus in ieder geval ten goede. Een simpele rekensom die zou moeten leiden tot een kaskraker van jewelste. Of Scoop haar verwachtingen waar kan maken, zien we op 5 april. Tot die tijd houden we even je warm met de teaser van Netflix.