First look: nieuwe foto’s van sterrencast Dune: Part Two

CREDITS: Warner Bros.

Warner Bros. en regisseur Denis Villeneuve maakten fans héél blij met het nieuws dat er een vervolg kwam op Dune.

Met trots werd Dune: Part Two aangekondigd – en wel met een ab-so-lute sterrencast, want onder anderen Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson en Josh Brolin verschijnen op het witte doek.

Extra foto’s van Dune: Part Two als stilte voor de storm

Nu het bijna zover is, de wereldwijde release staat op 29 februari, heeft de Amerikaanse filmmaatschappij nieuw fotomateriaal vrijgegeven. Zo wordt de honger na de zes Academy Awards van vorige keer gestild.

Dune: Part Two, <strong>First look:</strong> nieuwe foto&#8217;s van sterrencast Dune: Part Two
Foto: Warner Bros.

Ruimte voor karakterontwikkeling

Het nieuwe beeldmateriaal is vooral gericht op de cast van de film. Het zijn foto’s, geen bewegend beeld, van de cast, waardoor het gezien kan worden als stilte voor de storm. De vrijgegeven foto’s laten ruimte voor karakterontwikkeling, waarbij fans speculeren over de rollen en het verloop van het vervolg. Naast de vertrouwde gezichten, waaronder de geliefde Zendaya, zien we nieuwkomers als Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken, en Léa Seydoux. Deze nieuwkomers voegen een frisse dynamiek toe aan het sterrenensemble van Dune: Part Two.

Dune: Part Two, <strong>First look:</strong> nieuwe foto&#8217;s van sterrencast Dune: Part Two
Foto: Warner Bros.

Dune 1984

De originele versie van Dune werd gelanceerd in 1984, maar slaagde er toen niet in om indruk te maken. Met een jonge Patrick Stewart bereikte de film niet het gewenste succes, en het financiële resultaat was teleurstellend. De film maakte in 1984 maar liefst $9 miljoen verlies. In 2021, met geavanceerdere technologieën, bracht de release van Dune echter wel succes, met een opbrengst van $400 miljoen tegen een budget van $165 miljoen.

Deze cijfers smaken voor regisseur Denis Villeneuve natuurlijk naar meer. Nog ongeveer een maandje wachten en dan zien we of Dune: Part Two het grote publiek ook zo bevalt. Check naast de nieuwe foto’s van de cast ook de (derde officiële) trailer hier.

Benieuwd welke releases nog meer in 2024 op de agenda staan? Check het dan via deze link!

Source:
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…