First look: Dune Part II

Dune was een enorme hit: de film sleepte maar liefst zes Oscars binnen, en iedereen werd intens blij toen Part 2 werd bevestigd. Dat was slechts een bevestiging, nu hebben we ook de eerste stills binnen.

Dune Deel 2

Volgens regisseur Denis Villeneuve zal het alles overtreffen. Zo zegt hij: ‘Ik wilde dat de film echt zou openen waar we de personages hadden achtergelaten.’ Dat belooft dus wat. We zullen dan ook terugkerende castleden zien zoals Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Javier Bardem en Dave Bautista.

Het vervolg

Dune Part 2 zal het verhaal en de epische reis van Paul Atreides voortzetten. Hij bundelt zijn krachten samen met Chami en de Fremen, een groep nomaden, terwijl hij op een oorlogspad is om wraak te nemen op de samenzweerders die zijn familie vernietigden. Maar dat is nog niet alles. Paul wordt geconfronteerd met een dilemma dat zelfs de slimste geesten in het universum zou laten zweten. Hij moet kiezen tussen zijn hart en zijn plicht. Zal hij zijn liefde voor Chani volgen, of zal hij zijn verantwoordelijkheid nemen om het bekende universum te redden van een gruwelijke toekomst die alleen hij kan voorspellen?

Dune Part 2 zal naar alle waarschijnlijkheid op 2 november 2023 gereleased worden. Hier vind je de eerste beelden:

LEES OOK
De beste zwart-witfotografen (met foto’s)
Sinds ons gesprek in MANIFY Magazine #2 met vakman Christian van Duuren, vult onze tijdlijn op Instagram zich met klassieke zwart-witfoto’s. Wij zijn namelijk volledig om, amigo.…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…