Droomvacature: fotograaf op de Noordkaap Challenge

CREDITS: Noordkaap Challenge

Elk jaar vertrekken er 100 deelnemers vanuit Nederland richting de Noordkaap in Noorwegen. Op 3FM klinkt het startschot, waarna er 13 dagen vol avontuur volgen. Dit moet natuurlijk goed vastgelegd worden. Voor het derde jaar op een rij zoekt Canon naar avontuurlijke fotografen en videomakers die de Noordkaap Challenge in beeld en geluid willen brengen. Ofwel: een droombaantje!

De Noordkaap Challenge

Extreme weersomstandigheden, uren in de auto, maar je ziet de meest prachtige dingen. Ben jij iemand die dit op geniale wijze in beeld kan brengen? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Deze unieke reis vindt plaats van 8 tot 20 december en heeft als doel om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Het gaat dan ook niet om een dikbetaald baantje, maar je kan wel gratis (i.p.v. de €750 die deelnemers moeten betalen) mee op de reis van je leven. Maar nog belangrijker: je mag samen met de beste video- en fotografen op pad om de tofste dingen te gaan maken.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door je beste werk in te sturen en je motivatie te delen met Canon. Stuur dit vóór 17 november via WeTransfer naar canon@noordkaapchallenge.com. De winnaars worden op 25 november bekend gemaakt! Meer info vind je op www.noordkaapchellenge.com.

Total
6
Share