STAGE BIJ MANIFY!

CREDITS: Suits | Shane Mahood/USA Network

Voor komend semester zijn we weer op zoek naar nieuwe stagiair(e)s! We hebben twee vacatures: Content en (Online) Marketing Stagiair(e). Ofwel, zorgen voor toffe content en het internet afstruinen voor je werk! Daarnaast moet je o.a. ook de tofste events bezoeken en het bier tappen tijdens de VriMiBo. Jup, het is best zwaar… Maar ook leerzaam, let maar op:

Stagiaire Video(content)

Video is de toekomst, maar dat wist jij ook al, anders had je wel een andere opleiding gekozen. Wij willen meer met video gaan doen en daar hebben we jouw expertise voor nodig! Als wij bijvoorbeeld een nieuwe Jaguar aan het testen zijn, vlieg jij achter ons aan met onze drone. Of als wij (of misschien zelfs jij) op persreis gaan, dan maak jij er een toffe montage van.

Heb jij het in je om deze taak op je te nemen en wil je het een-en-ander bijleren in de online media-wereld? Grijp dan nu kans. We zoeken naar een MBO- of HBO-student(e) die affiniteit heeft met onze onderwerpen en stijl!

Profiel

– MBO- / HBO-niveau
– Video gerelateerde opleiding
– Afstudeer-, maar liever meewerkstage
– Minimaal 20 uur per week beschikbaar
– Stageplek per direct beschikbaar, stageduur in overleg

Wij bieden

Zeer gevarieerde en flexibele stage bij een zeer snel groeiend jong bedrijf. Veel verantwoordelijkheden, hard werken, zacht werken, maar ook veel lol. Je mag mee naar vette events, trips en ontmoet veel invloedrijke mensen. Al met al een zeer interessante en ook leuke stage! Stuur ons een berichtje als je geïnteresseerd bent en lach net ze hard als de man op de onderstaande stockfoto:

tumblr_o61scdpjbq1v3g45bo1_500

Content en (Online) Marketing stage

Wat bieden wij jou?

Zeer gevarieerde en flexibele stage bij een zeer snel groeiend bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, je wordt gezien als een volwaardig medewerker! Je krijgt de vrijheid om je creativiteit kwijt te kunnen gave nieuwe projecten en een kijkje in ondernemerschap anno 2016.

Hard werken, zacht werken, maar voornamelijk veel lol. Je mag mee naar vette events, perstrips (binnen- en buitenland) en ontmoet veel invloedrijke mensen. Het is knallen, maar we nemen je dan ook mee in alle facetten van de online media wereld! Leerzaam, goed voor je CV, minder goed voor je nachtrust, geniale stage met veel verantwoording. En als je je kop even rust wilt geven, ga je gewoon even naar de gym om de hoek!

Wat verwachten wij van jou?

Ben jij een ware baas/bazin, heb je affiniteit met journalistiek, copywriting en/of ben je niet op je smoel gevallen? Zoek je naar verantwoordelijkheden op het gebied van (online) marketing, ben je beter als de rest, zie je de fout in deze zin en ben jij die social media-guru waar we naar op zoek zijn? Mooi.

Stage bij Manify - ShutterstockProfiel

– HBO niveau
– Opleiding: Communicatie, Marketing, Journalistiek, Media, enz.
– Voltijd afstudeer-, maar liever meewerkstage
– Uitstekende Nederlandse taalbeheersing
– Je maakt geen van deze opmerkingen tijdens een sollicitatiegesprek

Wil jij stage lopen bij een ontzettend hard groeiend bedrijf, waar je geen ‘nummertje’ bent maar een volwaardig onderdeel van het proces? Let us know en word zo blij als de man op de onderstaande stockfoto:

Stage bij Manify - Shutterstock


Total
8
Share