Voorproefje op nieuw raceseizoen: Drive to Survive keert terug op Netflix

CREDITS: Netflix Media Center

Het nieuwe seizoen van de Formule 1 staat eindelijk weer voor de deur.

En om de fans van het racefestijn alvast op te warmen, brengt Netflix binnenkort alweer het nieuwe seizoen van Drive to Survive uit.

Netflix brengt opwarmertje voor het nieuwe seizoen

De streamingdienst bracht afgelopen week al de eerste trailer, waarin de focus vooral gevestigd lijkt op Lando Norris, Daniel Ricciardo en Lance Stroll. Ook lijkt er voor onze medelandgenoot Nyck de Vries een grote rol weggelegd tijdens het nieuwe seizoen van de docu-serie. Of die plek in de spotlights heel positief uitpakt, betwijfelen we. De ex-coureur van AlphaTauri werd halverwege het seizoen uit het team gebonjourd na de teleurstellende prestaties.

Bij de eindbazen van de F1-teams wordt er vooral gekeken naar de baas van Haas, Günther Steiner; een fan favorite tijdens het eerste seizoen van Drive to Survive. Helaas moeten we tijdens het nieuwe seizoen waarschijnlijk afscheid nemen van het Italiaanse genie, omdat er bij Haas nog meer werd verwacht en Steiner dus het team moest verlaten.

Drive to Survive, Voorproefje op nieuw raceseizoen: <strong>Drive to Survive keert terug op Netflix</strong>
Foto: Netflix Media Center

Drive to Survive met Max Verstappen als ware eindbaas

Tijdens het nieuwe seizoen van Drive to Survive nemen we zoals gebruikelijk een kijkje achter de schermen tijdens het afgelopen seizoen. In dit geval blikken we dus terug op het seizoen waar Max Verstappen nog altijd de onbetwiste nummer één bleek, waarmee de teller van het aantal kampioenschappen nu op drie staat. In de realiteit bestonden de races van het afgelopen seizoen vaak uit Max die in zijn eentje voorop reed, terwijl de andere coureurs het af en toe nog spannend maakten. Maar, hoe repetitief de races soms ook waren, onze Buxton weet er altijd wel weer iets spannends van te maken.

Eerste beelden van Drive to Survive

De productie van de Netflix-serie is wederom in de handen gekomen van Box to Box Films, met Paul Martin als hoofdproducent. Met zijn eerdere films over grootheden als Ayrton Senna, Diego Maradona en Amy Winehouse, lijkt hij de perfecte persoon om de grootheden binnen de F1-wereld aan het licht te brengen. Op 23 februari is het nieuwe seizoen van Drive to Survive te zien op Netflix, tot die tijd houden wij je even warm met de eerste beelden.