Terug naar de ‘oude Drake’ met album ‘For All The Dogs’

CREDITS: Creative Commons: The Come Up Show

Afgelopen week kwam Drake’s ‘Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness’ online. Zijn eerste eigen dichtbundel was een feit. In dit eigen dichtbundel kondigt hij meteen zijn nieuwe album ‘For All The Dogs’ aan.

Terug naar de ‘oude Drake’

De afgelopen jaren is Drake iets meer op de slow whine muziek overgestapt. Goed voor de TikTok views, maar iets minder voor de originele fans van Drake die nog altijd verlangen naar de tijd van Pound Cake en Marvins Room. Voor die fans is er hoop. “They say the miss the old Drake, girl don’t tempt me.”  Zo klonk het via Drake’s instastory. We verwachten dan ook zeker een paar oldschool beats waar Dizzy met wat klassieke bars overheen rapt. Dat is weer eens wat anders dan de liedjes die het goed doen op TikTok.

Drake’s dichtbundel

Volgens Drake zelf sluit het album naadloos aan op de dichtbundel die afgelopen week beschikbaar werd. In verschillende posts op Instagram heeft hij al een paar oneliners en delen van de gedichten verklapt, en die beloven in ieder geval veel goeds. “I don’t know if I have ever wanted people to buy or support something more in my life…our first book is available tmrw on @drakerelated and other select retailers,” schreef hij voor de rest. Het boek is wereldwijd verkrijgbaar voor 20 euro. En het album? Dat laat nog even op zich wachten.

Young Thug zorgt voor vertraging

Het album zou eigenlijk afgelopen vrijdag al uitgebracht zijn, maar de release van Young Thug’s album ‘Business is Business‘ heeft ervoor gezorgd dat Drake zijn eigen album iets later online brengt. “You owe me“, stuurde hij via Insta naar Young Thug. Afijn, het album is dus in principe al klaar, dus heel lang zullen we niet meer hoeven te wachten voor we weer kennis mogen maken met de oude Drake.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…