Snapchat scoort met brute documentaireserie ‘Conor McGregor vs The World’

CREDITS: Creative Commons: Andrius Petrucenia / CC BY-SA

Conor McGregor kennen we als de meest flamboyante vechter van allemaal. Hij verschijnt regelmatig negatief in het nieuws. De voormalig wereldkampioen van twee gewichtsklassen heeft nu na zijn eerste documentaire, Notorious (2017), een eigen documentaireserie op Snapchat gekregen. Deze documentaireserie zal bestaan uit acht afleveringen. Je wordt meegenomen in zijn opkomst als wereldkampioen. Er is te zien hoe hij als loodgieter in Ierland uiteindelijk UFC World Champion werd.

Snapchat documentaireserie ‘Conor McGregor VS The World’

Conor McGregor kwam twee weken geleden weer in opspraak na zijn arrestatie in Frankrijk. De Ier zou zijn edele delen hebben geshowd aan een vrouw in de kroeg. Hierdoor miste hij een waterfietstocht van Corsicaans Calvi naar Monaco voor het goede doel. Eén ding is zeker, McGregor zal er voorzorgen dat je niet in slaap valt tijdens de serie.

De première van de documentaireserie

De kans is groot dat deze gave documentaireserie langs je heen is gegaan. Op 12 september is de serie namelijk in première gegaan op Snapchat Originals. Je krijgt hier een inkijkje in zijn ontwikkeling tot wereldkampioen UFC Fighter. In de serie worden meerdere collega’s en vrienden geïnterviewd. Heb je geen Snapchat? Dan is de beste oplossing toch echt om even een account aan te maken.

Snap Originals

De verschillende documentaireseries van Snap Originals focussen zich op de hiphop-, sport- en entertainmentcultuur. Ze geven exclusieve beelden, commentaar en doen dit met een geheel origineel perspectief. Snap Originals heeft meerdere documentaireseries online gezet.

Zo zijn er ook series met Will Smith, het probleemkind Bhad Bhabie van Dr. Phil en modelscout Vivian Benitez. Genoeg aanbod om je zware dagen te overleven. Tenslotte zijn er ook verschillende documentaires over plaatsen of onderwerpen te vinden. Voorbeelden hiervan zijn documentaires over Crypto, Compton, California en over Young Entrepeneurs.