De langverwachte films in 2019; dit verschijnt er!

CREDITS: Jakob Owens

De meeste van ons gaan het nieuwe jaar altijd vrij positief in. Een nieuw jaar betekent nieuwe mogelijkheden, ervaringen en kansen. Maar ook gewoon heel wat toffe nieuwe dingen op het gebied van media. In ons geval een flinke lading aan verse content. In het geval van de Pathé, Vue en menig andere bioscoop betekent dat een aantal héle goede, gloedjenieuwe films in 2019. Wij hebben in de glazen bol gekeken en een aantal diamantjes aan films die uit gaan komen in 2019 voor je op een rijtje gezet. Liever binchwatchen, we hebben ook de vetste series van 2019 op een rijtje.

De beste films in 2019

1. Glass, 18 januari

Wellicht ken je de filmserie Unbreakable al. In dat geval is er een grote kans dat je fan bent, deze films uit 2000 en 2017 zijn psychologische horrorthrillers. Het eerste deel, Unbreakable, gaat over een man met bovennatuurlijke krachten die iets goeds wil doen in de wereld. Het laatste deel, Split, gaat over het leven van een psychopaat die ook in bezit is van bovennatuurlijke krachten. M. Night Shyamalan brengt deze twee films samen in het laatste deel, genaamd Glass. In deze bovennatuurlijke thriller komen alle bekende acteurs weer samen uit de eerste twee delen. Dit zijn dus namen als Samuel L. Jackson, Bruce Willis en Kevin McAvoy. De trailer is al in ieder geval al veelbelovend en voorspelt nog meer goede films in 2019!

2. Serenity, 25 januari

Eerder zagen we de twee in topfilm Interstellar. In Serenity hebben ze opnieuw samen de hoofdrol te pakken. Anne Hathaway en Matthew McConaughey. De zwarte thriller gaat over een man die door zijn ex vrouw gesmeekt wordt om haar agressieve nieuwe man te vermoorden. Wat volgt is een pad vol chaos, verkeerde beslissingen en verraad. De film wordt eind januari in de bioscoop verwacht.

https://www.youtube.com/watch?v=SbrOMrjhyvI

3. Us, 15 maart

Wie “Get Out” gezien heeft, zal erkennen dat het één van de betere horror/thrillers was van 2017. Tenminste, de critici zijn het daar in ieder geval wel mee eens: de film was genomineerd voor meerdere Oscar’s en heeft er één gewonnen voor Beste Originele Scenario. Genoeg reden voor een follow up dus! En dat is precies wat we kunnen verwachten van Us die 15 maart voor het eerst op het witte doek verschijnt. De cast bestaat uit Winston Duke, Lupita Nyong’o, Elisabeth Moss en Tim Heidecker. De film zal gaan over een familie die geterroriseerd wordt door een groep dubbelgangers.

4. Joker, 2 oktober

Een nieuwe Joker film, do we need to say more? Nou, ja dus. Aangezien het de almachtige Joaquin Phoenix is die de rol van Joker op zich gaat nemen! Je kent hem ook wel van toppertjes als Walk The Line, Her en Gladiator. De beste man weet wat acteren is, we verwachten dan ook veel van de nieuwe Joker. In deze misdaadfilm wordt dieper ingegaan op het leven van Batman’s meest beruchte vijand. Naast Phoenix zullen ook grote namen als Robert De Niro en Bret Cullen in de film spelen.

films in 2019, De langverwachte films in 2019; dit verschijnt er!

5. Rocketman, 17 mei

Voor wie Bohemian Rhapsody gezien heeft en, net als 99% van de mensen die hem al gezien hebben, razend enthousiast zijn: goed nieuws. Volgend jaar kunnen we ook een duik nemen in het leven van de geweldige Elton John. Geregisseerd door Dex Fletcher die ook de Bohemian Rhapsody heeft gedaan, geproduceerd door Matthew Vaugn (van Kingsman) met Taron Egerton in de hoofdrol. De film Rocketman is een ode aan Elton John en gaat over zijn carrière, vanaf de beginjaren van zijn succes.

6. The Lion King, 19 juli

19 juli komt de live-actie remake van The Lion King uit. Een film die wederom veelbelovend is, de trailer zelf ging namelijk al behoorlijk viral. Dezelfde makers als de remake van The Jungle Book nemen het nu op zich om de nostalgische Lion King te gaan vertalen in fenomenale beelden. De cast is wederom een goede, met Donald Glover als Simba en Beyoncé als Nala.

7. Once Upon A Time In Hollywood, 26 juli

26 juli belooft er weer een hele grote topper onder de films in 2019 uit te komen, namelijk een nieuwe Quentin Tarantino film. En niet met de minste cast, nee. Hollywood’s grootste namen zullen deel uitmaken van de cast. Dan hebben we het overigens over Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Dakota Fanning en James Marsden. De film vindt plaats in Los Angeles, gedurende de zomer van 1969. Hij zal gaan over Hollywood zelf, met verschillende grote gebeurtenissen erin verwerkt.

8. Star Wars: Episode IX, 20 december

De Skywalker trilogy komt tot zijn einde met dit laatste deel van de filmserie. Opnieuw met J.J. Abrams als regisseur wordt het epische verhaal voor eens en voor altijd afgesloten. De film zal richting de kerst dit jaar uitkomen en belooft weer een gruwelijke film te zijn.

9. John Wick: Chapter 3 Parabellum, 17 mei

Onze grote vriend John Wick mag natuurlijk niet uit dit lijstje ontbreken. Opnieuw zal de beste man in 2019 verschijnen in een actiefilm die weer tot de nok gevuld is met geweld. De huurmoordenaar die kennelijk toch nog nét niet met pensioen is, moet zichzelf een weg uit New York rammen, beuken, steken en schieten wanneer hij het derde deel van zijn carrière wil overleven. Keanu Reeves zal opnieuw de rol van Wick op zich nemen. De film kent dezelfde regisseur als de eerste twee delen en ook Ian McShane, Ruby Rose, Lance Reddick, Halle Berry en Laurence Fishburne zullen een rol spelen in de nieuwe film.

https://www.youtube.com/watch?v=udnZjEIVwDs

10. Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw, 2 augustus

Dwayne “The Rock” en Jason Statham komen terug in het negende deel van The Fast & Furious, een spin off van deel 8. Het één na laatste deel zou moeten toewerken naar het tiende en laatste deel van de serie, dat naar verluidt in 2021 verschijnt. De film is onder regie van David Leitch en verschijnt begin augustus. De film focust zich op Johnson’s US veiligheidsagent Luke Hobbs, die een onverwachte samenwerking aangaat met Statham’s Deckard Shaw.

films in 2019
Foto: IMDB

11. X-Men: Dark Phoenix, 7 juni

Sophie Turner van Game Of Thrones speelt de hoofdrol in het nieuwste gedeelte van de Marvel filmserie X-Men. Andere bekende acteurs die aan het nieuwe deel mee zullen doen zijn grote namen als Jennifer Lawrence, James McAvoy en Michael Fassbender. De helden moeten in dit deel hun krachten bundelen om te vechten tegen een kwade kracht. De trailer belooft een pareltje, maar we hadden ook niets anders verwacht na een blik te werpen op de cast!

 

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…