Stijlicoon David Beckham krijgt eigen docu op Netflix

CREDITS: Bistock

Het woord stijlicoon kreeg een andere betekenis toen David Beckham naam ging maken. De Engelse ster is een voorbeeld voor velen. Hij komt vaak voorbij in onze stijlartikelen en dat is niet voor niets. Een voetballer die door zijn outfits meer aandacht trekt op Wimbledon dan de tennissers zelf, mag je ronduit bijzonder noemen.

David Beckham krijgt eigen docu op Netflix

Iedereen kent ‘m en daar gaat Netflix nu gebruik van maken. De grote rode N komt met een docu over Beckhams leven. In de documentaire word je meegenomen naar zijn jeugd in Oost-Londen en krijg je te zien waar de wilskracht en vastberadenheid zijn ontstaan. Karaktereigenschappen die hem tot een van de meest succesvolle topsporters aller tijden hebben gemaakt.

Nooit eerder vertoonde privébeelden

De Britse ex-voetballer is een wereldster geworden buiten de groene grasmat om. Des te interessanter dus om meer te weten over zijn hyperbekendheid en zijn levensstijl. Er zijn veel nooit vertoonde beelden beschikbaar gesteld voor de docu over David Beckham, zo geeft Netflix aan: “De reeks bevat nooit eerder vertoonde privébeelden van de afgelopen veertig jaar, interviews met David Beckham zelf, zijn familie en vrienden, en belangrijke personen die deel uitmaakten van zijn reis naar de absolute top.”

De docu wordt geregisseerd door Academy Award-winnaar Fisher Stevens en geproduceerd door Academy Award- en Emmy Award-winnaar John Battsek. Dat belooft dus veel goeds. We weten helaas nog niets over de releasedatum en de vorm, maar daar komt ongetwijfeld snel verandering in.

Eerder schreven we al een artikel over hoe Beckham ook buiten het veld een icoon werd. Netflix gaat daar dus nóg dieper op in. Keep you posted! 

Beckham docu, Stijlicoon <strong>David Beckham</strong> krijgt eigen docu op Netflix
Beckham met zijn Victoria – Bigstock