Maak kennis met Suissas: de creatieve koning van Insta

CREDITS: IG @suissas

Een snelle selfie, het vastleggen van een hilarisch tafereel of gewoon het fotograferen van je omgeving. Foto’s maken doen we allemaal, altijd leuk als herinneringen. Het Instagram account van Suíssas brengt fotografie een stapje verder met zijn meest creatieve creaties van alledaagse zaken.

Fotografie in een creatief jasje

Met ‘slechts’ iets meer als 200k volgers kunnen we nog steeds spreken van een hidden gem. Het is haast zonde dat maar zo weinig Instagrammers op deze aarde de fotografie en kunsten van Suíssas kunnen aanschouwen. Onder de naam Hugo scoort deze Portugees namelijk met zijn meest opmerkelijke foto’s van normale gebouwen, plekken of dingen.

‘Doe maar normaal, je bent al gek genoeg’ komt niet in zijn woordenboek voor. Hoe gekker, hoe beter lijkt zijn fotografiemotto te zijn. Om met de nodige inspiratie voortaan de camera te trotseren, zetten we de beste voorbeelden voor je klaar. Zo word jij wellicht ook wel koning achter de camera om de meest creatieve en absolute pareltjes vóór de lens te schetsen.

Source:
LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…