EA gaat Command & Conquer (Red Alert) games opnieuw uitbrengen in 4k

CREDITS: Command & Conquer

“For Mother Russia”, “How about some action?”, “Awaiting orders”, “Affirmative!”, “Movin’ out, boss”. Een aantal quotes die door menig huiskamer klonken in het begin van de zero’s. Uren zat je daar, achter je huge ass PC, nadat je een lange avond gespendeerd had om een gecrackte versie van Red Alert 2 te installeren. Maar het was het meer dan waard!

Red Alert komt terug!

Vechten tegen de Russen, de hele avond vergezeld door ‘Tanya’ en ‘Yuri’ die om de drie minuten hetzelfde zeiden, kampen bouwen in afwachting van de vijand die een poging zou wagen om het te komen vernietiging. Damn, wat was dat een heerlijke tijd. Je enige zorg was of dat ene meisje nog wel een hartje in haar MSN-naam had, waarvan je dacht dat die voor jou bedoeld was.

Electronic Arts heeft zojuist aangekondigd dat deze tijden terug gaan komen. In 4k! De game ontwikkelaar gaat samen met Petroglyph Games, die wat oude Command & Conquer-ontwikkelaars in dienst hebben, werken om de nieuwe serie uit te brengen. Wanneer dit gaat gebeuren is nog de vraag, maar in 2020 zal de game serie 25 jaar bestaan. Dus daar mikken we maar op…

Tot die tijd kun je de mobiele Command & Conquer: Rivals, die in december op Android en iOS, spelen. Maar eerlijk gezegd is mobiel gamen vrij lame en is het misschien een beter plan om nu zo veel mogelijk te gaan werken, zodat je in 2020 al je vrije dagen kan opnemen!

Foto: Command & Conquer
Total
12
Share