Call of Duty: Warzone passeert grens van 30 miljoen spelers

CREDITS: Screenshot COD: Warzone | Activision

Nu we massaal met z’n thuis op de bank zitten worden je bezigheden erg gelimiteerd. Je huis is al drie keer schoon gemaakt, Netflix is al aardig uitgespeeld en een boek lezen is nog iets teveel gevraagd. Dan maar gamen dus. Je bent niet de enige die zo denkt, want in de afgelopen twee weken heeft Call of Duty: Warzone 30 miljoen spelers erbij gekregen.

Wereldwijd 30 miljoen spelers op Call of Duty: Warzone

Net voordat de hele coronacrisis serieus werd heeft Activision op 10 maart een free-to-play battle royale gereleased, Call of Duty: Warzone. Populaire namen als Jeryy Ferrara, Patrick Mahomes en Quavo zijn de game gaan streamen op Twitch waardoor het in een snel tempo wereldwijd gehyped werd. Twee weken later is Call of Duty: Warzone een van de meest gewilde games op Twitch and heeft het al meer dan 30 miljoen downloads volgens Activision.

Samen spelen, samen delen

Het doel van het spel is vrij simpel. Net zoals bij Fortnite en Apex is het de bedoeling dat je een groep operators vormt. Met je squad ga je te werk tegen andere teams. Mocht je even een offday hebben dan kunnen je teammates je redden, of wanneer ze er geen zin in hebben kunnen ze je laten zitten tot de volgende match. Is dat even pech voor jou.

De nieuwste toevoeging aan de game is The Defender Pack. Het ondersteunt de Call of Duty Endowment en hun missie om veteranen te helpen bij high quality jobs. Des te meer reden dus om je Netflix even op pauze te zetten en je gameskills weer te oefenen. Samen met 30 miljoen players zul je in ieder geval niet meer alleen zijn.

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…