Breaking: Breaking Bad film in de making met Mr. White

Breaking Bad wordt gezien als een van de beste series aller tijden. De euforie onder de fans was natuurlijk groot toen onlangs bekend werd dat bedenker Vince Gilligan aan een Breaking Bad film aan het werken was. De enige informatie die hierbij naar buiten kwam was de titel; Greenbrier. En één samenvattende zin: “de film volgt de ontsnapping van een gekidnapte man en zijn zoektocht naar vrijheid”. Wie de rollen gaan vertolken bleef dus onbekend. Tot nu.

Walter White speelt hoofdrol in Breaking Bad film

De Breaking Bad serie volgt het verhaal van Walter White, een scheikundedocent die longkanker heeft. Om ervoor te zorgen dat hij, na zijn dood, zijn familie genoeg geld kan nalaten, besluit hij samen met Jessie Pinkman meth te gaan produceren en verkopen.

Naast Aaron Paul, die Jessie Pinkman speelt, is nu dus ook zo goed als zeker dat Bryan Cranston terugkeert als Walter White, onze all time favorite uit de serie. Ook andere belangrijke personages uit de serie komen terug in de Breaking Bad film, zoals Jonathan Banks (Mike), Jesse Plemons (Todd), Charles Baker (Skinny Pete), Matt Jones (Badger), Robert Forster (Ed aka The Disappearer), Tess Harper (Mrs. Pinkman) en Kevin Rankin (Kenny).

Ondanks de terugkeer van Mr. White zal de film gaan over Aaron Pauls personage Jesse Pinkman. De film zal hierbij doorgaan op de gebeurtenissen die zich voordeden vlak voor het einde van het laatste seizoen van de serie.