Bob Odenkirk schittert in de brute trailer van actiethriller Nobody 

John Wick, eat your heart out, een nieuwe baas is gearriveerd. Zijn naam is Hutch Mansell en hij is de hoofdrolspeler van de nieuwe actiethriller Nobody. Emmy-winnaar Bob Odenkirk kreeg het voor elkaar en sleepte deze hoofdrol in de wacht, en aan de trailer te zien stelt het zeker niet teleur.

Bob Odenkirk schittert in de trailer van actiethriller Nobody

Bob Odenkirk ken je waarschijnlijk van Better Call Saul, maar ook in zijn nieuwe film Nobody beloofd hij, als we de trailer mogen geloven, zeker veel goeds.

Bob Odenkirk
Screenshot Nobody | Universal

Plot Nobody

Zoals we al eerder zeiden draait het verhaal om Hutch. Hij is een ‘suburban dad’ wiens gezin teleurgesteld in hem is omdat hij tijdens een inbraak er niet in slaagde het huis te verdedigen. Hoewel Hutch continu wordt onderschat en over het hoofd wordt gezien, triggert de nasleep van het inbraakincident een diepgaande woede.

Een nieuw dominant instinct waarvan hij niet wist dat hij het in zich had, neemt de voorhand en hij bewandelt een pad met duistere geheimen en dodelijke skills. In een nieuw leven vol vuisten uit de rechterhoek, wapens en piepende autobanden moet Hutch zijn familie proberen te redden van een gevaarlijke tegenstander. Daarnaast wil hij zijn reputatie als ‘nobody‘ voor eens en voor altijd achter zich kunnen laten.

Bob Odenkirk
Screenshot Nobody | Universal

Cast

Naast het plot vol actie, spanning en sensatie, stelt de ook de cast niet teleur. Bob Odenkirk pakte de hoofdrol, dat wisten we al. Maar ook Connie Nielsen, Christopher Lloyd en RZA wisten een rol in de wacht te slepen. Het verhaal werd trouwens geschreven voor Derek Kolstad, van John Wick, en geregisseerd door Ilya Naishuller, van bijvoorbeeld Hardcore Henry. Positieve vooruitzichten dus.

Release

We hoeven niet lang meer te wachten voor we Bob Odenkirk mogen zien schitteren op het witte doek. Universal kondigde namelijk aan dat de release van Nobody op 26 februari 2021 zal zijn. Een week later dan gepland trouwens, maar gelukkig geen maandenlange vertraging. Tot die tijd kun je de trailer hier zien.