Billions seizoen 5 is begin mei in Nederland te zien

CREDITS: Latoya Thijssen Ziggosport

Seizoen 5 van de serie Billions verschijnt maandag 4 mei op HBO in Nederland. In de serie gaat een Amerikaanse advocaat achter de miljardair en hedgefonds koning Bobby “Axe” Axelrod aan. Het wordt een klassiek kat en muis spel, maar op zo’n goede manier dat er al vijf seizoenen zijn gemaakt.

Billions seizoen 5 komt in mei op HBO

Als Paul Giamatti en Damian Lewis de hoofdrollen vertolken, dan weet je dat het gruwelijk gaat worden. De serie speelt zich af in de wereld van machtspolitiek en haute finance in New York. Het is een soort Suits, maar dan met aandelen en er worden soms nog meer vuile spelletjes gespeeld. Er is een causaal verband tussen het aantal seizoenen en de hoeveelheid vieze streken de mannen uithalen.

https://www.youtube.com/watch?v=gh1sTYIJoyQ

HBO kijken in Nederland

Het vijfde seizoen van de serie is één dag nadat het online komt in de V.S. te zien hier in Nederland. Dat kan via HBO en kan je maand lang gratis uitproberen. Een mooie gelegenheid om dit te doen nu je toch thuis opgesloten zit. We raden mannen die de serie nog niet hebben gekeken, Billions in één keer helemaal te kijken.

Billions seizoen 5, Billions seizoen 5 is begin mei in Nederland te zien
Foto: Latoya Thijssen Ziggosport