Clear your schedule: Billions seizoen 5 staat vanaf volgende week online

CREDITS: Jeff Neumann | SHOWTIME

Pfff, wat een lekker nieuwtje hebben we zojuist binnengekregen: Billions seizoen 5 komt 4 mei online. De dikke serie gaat over openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) en louche belegger Bobby Axelrod (Damian Lewis). Het verhaal is een klassiek kat-en-muisspel dat zéér verslavend werkt.

Billions seizoen 5 vanaf 4 mei te zien

Mocht je seizoen 1 tot en met 4 al gezien hebben, dan kun je waarschijnlijk niet wachten tot 4 mei. Heb je de eerste seizoenen nog niet gecheckt? Schaam jezelf dan en ga het snel hier doen, want het is een brute serie.

In het nieuwe seizoen laten de twee hoofdrolspelers hun rivaliteit weer opnieuw oplaaien. Daarnaast komen er ook steeds meer nieuwe vijanden bij. Mike Prince is een waar genie op het gebied van Corporate Social Responsibility (CSR) en hij vormt een bedreiging voor Axe. Taylor Mason (Asia Kate Dillon) wordt gedwongen terug te keren naar Axe Capital, waar Mason moet vechten om het bedrijf te beschermen. In dit nieuwe seizoen moeten alle personages zich aanpassen of vrezen voor hun leven.

Aardige score

De serie doet ons veel denken aan Suits, maar dan met aandelen en er worden soms nog meer vuile spelletjes gespeeld. De serie heeft op IMDb een score van 8,4 en is een waar genot om naar te kijken. Het vijfde seizoen heeft 12 afleveringen. De eerste zeven afleveringen zijn vanaf 4 mei wekelijks te streamen. Later dit jaar volgen de resterende vijf afleveringen.

, Clear your schedule: Billions seizoen 5 staat vanaf volgende week online
Foto: Jeff Neumann