De beste films van Alice Eve

CREDITS: Screenshot | Star Trek

Alice Sophia Eve is een Engelse actrice en dochter van de bekende acteur Trevor Eve. In het begin van haar carrière was ze te zien in BBC series, maar al snel maakte ze de stap naar actrice in bekende films. Met haar knappe gezichtje en blonde lokken heeft ze inmiddels al veel films achter haar naam mogen schrijven. Wij hebben er dan ook een paar voor jou op een rijtje gezet die je zeker even moet gaan checken.

Stark Trek: Into Darkness (2013)

In 2013 kwam alweer de twaalfde Stark Trek film geregisseerd door J. J. Abrams naar Nederland. En niemand minder dan Alice Eve speelde hierin de rol van Dr. Carol Marcus, het hoofd van de wetenschappelijke afdeling.

Replicas (2018)

Een sciencefictionfilm over de neurowetenschappen William die experimenteert met het klonen van mensen. Als zijn vrouw en kinderen omkomen bij een auto ongeluk weet hij wat hem te wachten staat. Hij gaat opzoek naar het tweede leven.

Bombshell (2019)

In de Amerikaanse film Bombshell staat het #MeToo schandaal centraal. Vrouwelijke medewerkers van Fox News Channel worden gevolgd nadat zij Roger Ailes, directeur van de nieuwszender, hebben beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Criminal (2016)

Bill Pope gespeeld door Ryan Reynolds is een CIA agent met in missie. Tijdens een gevaarlijke opdracht waarbij hij een hacker genaamd ‘the dutchman’ naar een safe house moet brengen loopt hij in de val en overleeft hij het niet. De gevangen genomen crimineel Jerico Stewhart gespeeld door Kevin Costner wordt ingezet om deze belangrijke opdracht van Pope te voltooien. Hierbij worden herinneringen van de overleden Pope in zijn hoofd geïmplanteerd. Om erachter te komen waar Pope ‘the Dutchman’ heeft laten onderduiken.

Before we Go (2014)

Chris Evans speelt niet alleen de hoofdrol naast Alice Even, maar heeft deze film ook nog eens geregisseerd. Het verhaal gaat over Brooke die wordt bestolen van haar tas en daardoor de laatste trein mist naar huis. Wanneer ze op het station Nick tegen komt, weet je al wel wat je kunt verwachten.

https://www.youtube.com/watch?v=VxJsGKn2kyA

She’s Out of My League (2010)

Kirk is een onzekere jongen met gebrek aan zelfvertrouwen. Wanneer hij de perfecte vrouw, Alice Eve, ontmoet is hij in de zevende hemel. Helemaal wanneer zij ook op hem valt. Helaas zijn er nogal een aantal factoren die niet helemaal meewerken.

Men in Black III (2012)

Acteurs zoals Will Smith, Josh Brolin en Tommy Lee Jones spelen in deze sciencefiction film, maar ook Alice Eve als de jonge versie van Agent O. In Men in Black III gaan ze namelijk terug in de tijd om dingen recht te zetten en geheimen op te lossen.

The Raven (2012)

In Baltimore worden meerdere brute moorden gepleegd die verdacht veel lijken op een fictief misdaadverhaal. Maar wanneer de schrijver van dit verhaal wordt ondervraagd slaat de moordenaar weer toe. Ze besluiten dan ook om hun krachten te bundelen en opzoek te gaan naar de seriemoordenaar.