Terugkijk-docu: Being James Bond

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. We namen in No Time To Die afscheid van legend Daniel Craig als 007. Maar gelukkig hebben we de docu nog…

Being James Bond: gratis docu op YouTube

Een gratis terugkijkdocumentaire welteverstaan. In een retrospectief van 45 minuten blikt Daniel Craig openhartig terug op zijn 15-jarig avontuur als James Bond. De docu staat op YouTube en gaat bij de naam Being James Bond.

bond
James Bond – Screenshot – Universal Pictures

Unieke behind-the-scenes-beelden

Een James Bond legacy achterlaten en zomaar weglopen zit er (gelukkig) niet in. Tijdens zijn laatste kunststukjes voor No Time To Die  is hij gevolgd en blikt Craig terug op zijn successen. En dat zijn er nogal wat. Je wordt ook nog eens flink in watten gelegd met nog nooit vertoonde beelden van al zijn Bond-films. Smullen dus.

Er komen veel unieke beelden voorbij. Van Daniels introductie als nieuwste Bond tot de vele kritieken tot het emotionele afscheid. Zelfs producent Broccoli (reminder: eat your veggies) kan zich geen tijd zonder Craig als James Bond voorstellen. Successen moet je koesteren. Vandaar is de documentaire Being James Bond een manier om te vieren dat we al die jaren hebben mogen genieten.

Gratis en voor niets

Waar de documentaire voorheen een duit in het zakje moest kosten, is men tot de conclusie gekomen dat niemand dit ontnomen mag worden. Komt dat even goed uit: de bankrekening piekte en kraakte al aan alle kanten. In plaats van exclusief op Apple TV, is de documentaire nu namelijk gratis te bekijken op YouTube.

Altijd al willen weten hoe Daniel zijn rol voorbereidt, zijn onvrede op het script uit en terugkijkt op zijn huidige carrière? Dan is deze voor jou:

Source:
Dmarge, Screenshot No Time To Die - Universal